JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 31, 2010

When A Blogger Meet Another Blogger :p

Assalamualaikum
rasa macam tak caya je petang tadi bleh plak
ter 'blind date' kejap
eheheh
lama dah tak buat kerja gini
(dulu ada buat ke? heheh)
tapi bukan blind date ngan laki tau
ni ha!
jaja berblind date ngan seseorang yang jaja kenal dalam
dunia berblogging ni
presenting
Jaja
&
Anna
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAAA !!!!

Anna ni sebenarnya memang orang Kuantan
tapi now bekerja kat Penang skali ngan cik abang dia
kebetulan Anna balik bercuti
so, kesempatan ni
jaja amik peluang untuk jumpa ngan Anna
dan mujur jugak lagi
umah Anna dekat dengan gym yang jaja dok pergi petang2 tu
Sian Anna
dah la sakit tekak, bantai plak kitorang berborak tengah panas
walaupun jumpa tak lama
tapi alhamdulillah, tercapai jugak hajat nak jumpa dengan Anna
dapat la kitorang borak2 kejap
sambil buat 'ketupat'
hehehhehe
.
.
Untuk Anna,
nice to know u dan thanks sebab sudi jugak jumpa dengan akak
insyaallah ada rezeki kita jumpa lagi ok...
.
.
.
untuk pembaca2 setia blog jaja
apa kata kita terjah blog Anna
Klik Kat SINI

4 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wah.
bila nak jumpa zami pulak?
wakakaka.
;)
suka tengok blogger lain jumpa teman2 blogger.
;)

~anna&anuar~ said...

kak jaja..... tq so much sbb sudi jumpe anna smlm... gigih plak kak jaja upload muke anna yg x siap tu... sori sbb x dpt sembang lame.. sbb x sht sgt...

btw, seyesli... u r ssssoooo adorable...so sweet..

nnti jumpe g yeeee...

JaJa'Z said...

hizami: kalau sudi katakan sudi..tidak akak tertampi2..ekekeke..insyallah kalau ada rezeki kita semua bleh jumpa..kot2 hizami yg tak sudi nak jumpa kot..

JaJa'Z said...

anna: thanks to u too..tak sangka kecik je anna ni rupanya..akak je yang gedabak..hehhe..tu lah kejap je dapat borak kan..dah la tengah panas..kalau bleh mmg nak ajak anna minum2 ke kejap..anna pun tak brapa siat..takpe..ada rezeki kita jumpa lagi ok..

u also sweeeetttttt too...

Related Posts with Thumbnails