JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 24, 2010

Tag Game ~ 23... By Lela Lelord

Assalamualaikum
selamat malam semua :p
Kelmarin kena plak tag dari LELORD
sorry ek..lewat sket buat kerja sekolah
.
.
Tag Game : 23 perkara yg anda perlu tahu pasal saya

syarat2nya:
1. Ceritakan 23 perkara yang berkaitan dengan diri anda( fakta,impian atau imaginasi)
2. Kemudian tag 5 rakan anda
.
.
1. Nama penuh jaja...Sariza bt Bakar..now kebanyakkan nya panggil jaja
kengkawan sekolah panggil ija,family panggil kakak
2. Lahir pada 10 julai 1979
3. Anak tunggal perempuan dalam family
4. Pernah tinggal di Negeri Sembilan dari darjah 2 sampai tingkatan 2
5. Sambung study kat Matrikulasi UUM lepas SPM
6. Amik course Pengurusan dan pendidikan majoring dlm ICT
7. Lebih suka mengajar Math dari ICT (leceh!)
8. Pernah bertugas kat Selancar Rompin dan kemudian ke SMK Lepar Hilir
9. Dah 8 tahun mengajar
10. Dah 11 tahun kenal En Zack, 2 kali clash sebelum berkahwin tahun 2007
11. Kenal En Zack melalui internet (hahahah!)
12. Selama setahun setengah dok berjauhan dengan En Zack selepas kawen :(
13.Blom mempunyai cahaya mata (insyaallah, one day)
14. Dari tahun 2002 sampai skang ni pegang title Guru Tingkatan
15. Seorang guru yang GARANG sebenarnya!
16. Pernah campak buku student dari tingkat 3 sebab kerja yang dibagi tak pernah buat
dan buku penuh dengan contengan 'gambar motor'
17. Memang tak reti ajar kawad kaki time perjumpaan uniform
18. Takkan naik roller coster or apa2 je lah kat funfair or theme park
sebab akan pening, muntah dan terus demam
19. Gayat dengan ketinggian
20. Teringin nak gi Singapore
21. Selalu berangan tetiba dapat cabutan bertuah menang RM1,000,000.00
22. Teringin nak buat face makeover :p
23. Nak renovate umah jadi umah bungalow siap ada kolam renang :p
.
.
.
Ppheewwww! siap pun
now jaja nak tag
.
.
Selamat Ber'tag-ing'
^_~

11 Beu-T Is Talking:

dieya said...

11 > wah.. chenta cyber!
20 > laa baru je balik from spore semalam. kalu tau ajak k jaja ikut skali ;-)
21 > beli power root banyak2, untung2 mimpi jadi kenyataan!

Lelord said...

hahahhha sama arr jaja...lela jumpa darling pun "atas line"

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuhu...adakah awe kena tag lagi...lalala

Danial Ikhwan Jaafar said...

wow! kalau dah jodoh tak ke mana! =)
tak tau plak kak ja dulu dok kat n9. huhu

tapi memang garang la kalau campak buku tu hahaha! garang bersebab takpe. hehehe

JaJa'Z said...

dieya:
11: malu i tauuuu ahakssss
20: tau! ari tu ada baca kat blog dieya and jelessss
21: minum banyak2 pastu pening..toing toing...

JaJa'Z said...

lelord: zaman cyber la katakan..hehhe

JaJa'Z said...

danial: nampak gaya mcm we still donno each other yet..so, reveal yours now..kot2 ada yang akak tak tau lagi pasal ur life..

JaJa'Z said...

hawa: kalau dah kena, awe abaikan je..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

haha...masalahnye belum kena..lalala

JaJa'Z said...

apa lagi..buat la ek..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu....baik cikgu

Related Posts with Thumbnails