JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 30, 2010

Slogan Untuk Abang EQ...

Alhamdulillah...
mujur la tak expired lagi contest ni
saje je jaja nak buat lambat2 sket, sekali 'tersedak' kejap
"ntah2 dah lepas tarikh tutup kot!"
belek punya belek, rupa2nya 31hb
ada lagi rezeki jaja kali ni
mana tau..yang lewat2 ni kot2 pemenang nya
chhheeewaahhhhh :p
kan abang EQ kan kan kan?
^_~
Untuk korang2 yang nak joint contest ni jugak
jangan malu, jangan segan
ada sehari lagi untuk merebut hadiah dr German tu
Sila KLIK kat SINI

fuhhh kiri fuhh kanan
bismillahirrohmanirrohim....
.
.
Saya follow 'kurasakan something' kerana
kurasakan 'getaran' diblognya
kurasakan 'tertarik' pada gambar2nya
kurasakan 'hebat' pada kewibawaannya
kurasakan 'tergugat' pada ke'macho'an nya
kurasakan 'jelous' pada DSLR nya
kurasakan 'terhibur' pada seninya
dan pastinya
kurasakan diriku adalah pemenang contestnya :p
.
.
hehhehehhe
ngam2 choi 30 patah perkataan!
Amacam abang EQ, ada peluang tak ni..???

16 Beu-T Is Talking:

beLalanG said...

wah......... hebat... bllg suka.. hehe..
good luck ok! :)

Hizami Rahim said...

yep.
tahniah.
nice slogan.
;)

JaJa'Z said...

en belalang: tengkiu tengkiu..amin..

JaJa'Z said...

hizami: amin..fuh fuh..mintak2 la menang..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

semoga berjaya jaja

amin

Lelord said...

ekekekekeke ade unsur2 kecindan kat situ...

i loike...

hahahhaa abg eq pun kompom suke sampai guling2

eqbalzack said...

wahh...patut la dia nak htr last minit....best juga slogannya nya...

abg eq tgh online jam 5.36 pagi ni...
terbangun awal hari ni...

thanks jaja...jaja peserta ke 50...hehe

JaJa'Z said...

kak ayu: aminnnnnn

JaJa'Z said...

kak lela: unsur kecindan harussss ada..hehhehe

JaJa'Z said...

abang eq..kan jaja dah kata..i save the best for lasttttt hehhe..mintak2 la menang..fuhhhh fuhhhh

Mamamya said...

good luck jaja... :)

mama zharfan said...

nice slogan..good luck!

JaJa'Z said...

mamamya: tq kak liya..aminnnn

JaJa'Z said...

mama zhafran: thanks for drop by yer..tq..

honey amour said...

congrats jaja...dapat hadiah saguhati contest slogan abg Eq....

Lelord said...

pheeweeettt tahniah ek

Related Posts with Thumbnails