JaJa'Z Latest Stories

Friday, May 21, 2010

Status : Bizzzzzziiiiiii ^_~

Assalamualaikum
waduh! waduh!
bz amat hari ni seharian kat sekolah
sampai tak menyempat jaja nak belek2 blog hari ni
malam tadi hajatnya nak gak post satu entri
alih2 hujan lebat plak
bila dah lepak2 atas katil, terus tertido
tu yang takde new post pun malam tadi
kat sekolah tadi bz jaga kelas bebudak tengah exam
dan jaja kena settle kan
sorting kertas math untuk next week punya exam
siap2 buat kerja tau2 dah kul 12 tengah hari
loceng pun dah berbunyi
Skang ni sambil2 tunggu En Zack balik sembahyang jumaat
bleh la jaja belek2 blog kejap
sambil baca entry blogger2 lain yang jaja dah terlepas baca malam tadi
pasni jaja nak rehat2 dulu
see u this evening okeh..
Daaaaaa
^____~

4 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

haha.
wah.
penat betol cikgu jaja ni.
hehe.

JaJa'Z said...

hizami: tak penat mana..tapi a bit bz sket kat skul tadi...weekend ni nak enjoy puas2 sebab takde apa2 aktiviti..

ibh said...

Uihh!..memang lain sangat pun...ekekeke

JaJa'Z said...

ibh: apa yg lain?

Related Posts with Thumbnails