JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 26, 2010

Ha! Dah 6.45 Pagi !!!!...Oh!!! Tidakkkkkkkkk

Assalamualaikum
Adoiii la
bleh plak pagi tadi terlewat bangun !
Subuh pun dah jadi 'subuh gajah'
jaja ni tiap2 malam memang akan set alarm hp
set kul 5.50 am la konon2nya kan
biasa2 nya jaja akan snooze dulu dua tiga kali bila bunyi
tapi pagi tadi
tak tau masa bila jaja tekan hp tu
tau2 je sedar tadi sebab dengar bunyi trak askar lalu amik bebudak gi sekolah
tengok je kat hp
kul 6.45 !!!
Gilakkkkk!!
terus bingkas bangun dan kejutkan En Zack
masing2 dah macam orang ketinggalan keretapi
sorang guna bilik air dalam bilik, sorang lagi guna bilik air luar
kelam kelibut sembahyang dulu
mujur la baju ngan tudung nak gi kerja dah siap2 iron malam tadi
adusshhhhh!
sambil siap2 tu jaja sempat capai hp nak hantar msg kat GPK
just nak inform dia jaja terlewat sket
HP plak takde kredit !!!
suwa suweiii kemoningggg betul la...
dekat2 7.30 jugak jaja kuar dari umah tadi
mujur la takde kelas time waktu pertama
kalau tak, lagi kelam kabut nak gi jaga bebudak peksa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni dia muka orang terlewat bangun pagi !!!
TING
!!!
So, moral of the day
kalau HP dah bunyi tu, tak reti2 nak bangun !!!!


6 Beu-T Is Talking:

ChiLaBaey's said...

Ok jer muka tu... Macam dah tengahari jer... hehehee... :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh...sempat lagi lilit tudung..kalu awe pakai tudung sarung jerk...huhuh...

Kniedaz said...

selalu suka tekan snoze jugak..hehe

JaJa'Z said...

en chilabaey's: time tu memang dah kul 10 pagi..kat sek dah pun...hehhehe

JaJa'Z said...

hawa: sebab tudung tu dah di iron..kalau tudung lain, nak kena iron plak..

JaJa'Z said...

kniedaz: heheh sama la kita..bahaya kan..

Related Posts with Thumbnails