JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 3, 2010

Bila Cikgu2 Dah Start Mengarut :p

Assalamualaikum
malam ni agak lembab sket kepala jaja ni nak jana idea
dari tadi dok taip pastu delete
macam tak best je citer
taip plak citer lain
pun macam tak best gak...
ish..time2 gini la idea tak berapa nak mariiiii..
.
.
Jadinya jaja decide nak tayang muka2 cikgu yang 'ketat2'
nak gi meeting kokurikulum petang tadi

Blom kul 3 lagi kitorang dah terpacak kat luar bilik meeting
tukang buka pintu nya tak dtg2 lagi
so, apa lagi kan
mula la jaja ngan zurin buat aksi mengarut
tapi jangan lupa tau!!
SENYUMMMMMMMM :p
Ni mak buyong..si Armi
tgk la tangan si zurin tu..kuat benor meraba orang minah ni

Korang rasa2 ni kaki sapa?
nak jugak soh jaja amik gambo kaki dia yang berselipar jepun je tu
tak kuasa nak pakai high heel dah katanya
kasut dah siap campak dalam keta awal2
kaki sapa lagi kan..kaki minah ni la
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kaki minah ni!!!

Dah macam apa la si zurin ni gendong bag sakan..
ish ish..
ni cikgu ke...tukang jual ubat ?
ahakssss

Time ni muka masing2 ceria lagi
senyum2 lagi korang kan
masa jaja dok amik2 gambo ni, ada lah sorang akak ni berbunyi
" dan lagi minah ni amik gambo..boh dlm blog la tu "
hehhehe
macam tau2 je akak tu
ramai gak dalam sekolah jaja ni yang tau jaja ada blog
tak kisah la, diaorang sudi baca..silakan
tak mo pun..takpe jugak..
janji SENYUMMMMMMMM :p
Dah2! meeting dah nak mula tu...
.
.
.
Meeting pun jalan macam biasa la..
bincang agenda meeting
pengesahan minit mesyuarat
bincang hal2 berbangkit
pembentangan aktiviti2 yang dah dibuat
pembentangan aktiviti akan datang
sejam yang pertama ok lagi..khusyuk lagi mendengar
dah masuk jam yang kedua
tanda2 boring mula keluar
kertas dah siap conteng2,mula cari gula2 nak hilangkan ngantuk
kaki disilang kejap bersila,kejap berjulur
si Armi tadi siap dah dok kat lantai dah..lenguh kaki katanya
takpe la, dimaafkan..ibu mengandung lah katakan
40 minit terakhir
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hehehhe.....Gossipping!



13 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu awe sama ngan ckgu g meeting Ketua pengawas time tu) n pastu gosip...heheh..biasa lepak bilik disiplin ngan bikil2 ketua bidang...n bilik kaunseling..ape lg.dok ber'sembang'

JaJa'Z said...

biasak la hawa..meeting bukan bleh lama2..memula tu memang semuanya berinfo..pastu..dah meleret2 la...tu yg mula tak dok diam..

YoN said...

haha.sempoi ! tgk k.jaja xsbar plak nk grad. tp lmbt lg. huhu :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

tu lah kak..same cam dalam kelas lah..kelas 1jam 30 mint, sejam je ok, pastu dah tak le nak tumpu..huhu..
~ yg pntg meeting dapat makan ~

JaJa'Z said...

yon:bakal cikgu jugak ke? tadi akak try nak boh komen kat blog yon..tapi tak kuar2 pun..tak jd la..hehhe

JaJa'Z said...

hawa: ni meeting kecilkecilan..mana ada makan2 yang...sendiri makan kat umah ada la..ehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..lor yeke..tak pelh...heheh..makan sendiri di kantin sudah lah ek kak ek

JaJa'Z said...

kat kantin pun tak hawa...kantin pun dah tutup kul 5 ptg..akak sempat makan kul 10 pagi tu je..

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak sesi ptg ke? meeting samapi pukul 5..jd ckgu dah mcm ofis hour ek kak ek?

JaJa'Z said...

sek akak satu sesi je dik..memang dah macam tu..nama pun meeting..paling lewat akak pernah balik meeting kul 6.30 ptg..giler punya pjg meeting

dieya said...

i wish i had cool + cute + always smiling teacher like u when i was in school! cikgu2 dulu semuanya garang2.. especially warden asrama.. ish.. kalah mak tiri cinderella

JaJa'Z said...

dieya: akak pun mmg garang la.hehehe..kat luar kelas je jd mengarut..tp dlm kelas, karakter bertukar

Nur Hawa Mohd Zin said...

pnjg nye meeeting.jd ckgu skunk tak senang cam dulu kak ek..

Related Posts with Thumbnails