JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 3, 2010

Apa2 Yang Terjadi..korang Senyum Jerrrrr :p

Assalamualaikum
Dah tengah hari baru jaja sempat update 1 entri untuk hari ni
mana taknya, jaja bz menyiapkan surat AMARAN kehadiran bebudak tadi
takpelah..tak dapat update entry pun..kita senyummmm je
Pagi tadi masa hubby nak tlg startkan kereta rupanya kereta tak berkunci malam tadi
" ha! elok la tu..kalau orang bawak lari kereta pun tak sedar"
jaja Senyummmmm jer...
Sampai sekolah tadi terus ke kantin
" Ain, bagi saya teh 'o' suam satu"
tapi yang sampai adalah teh 'o' panas mendidih
takpe jaja...Senyummmmm
Lepas perhimpunan kat dewan, sebelum jaja masuk ke lab
harus la jaja check jadual relief dulu
mana lah tau kot2 kena menggantikan kelas
utk cikgu2 yang tak datang hari ni
betul tekaan jaja
ada satu relief utk jaja Ting 5R
yang mana bebudaknya macam 'pelesit' kalau cikgu2 tak ada dalam kelas
takpe..jaja Senyummm je...
Dah sampai ke waktu rehat, ketua tingkatan kelas jaja
masih tak menghantar jumlah kehadiran untuk hari ni
makanya mencari la plak jaja ketua tingkatan jaja tu sampai ke tingkat 3
takpe...nak cikgu mengadap anak murid ek...
takpe..takpe..jaja Senyummmmm je
Sampai la kul 12.40 tadi..jaja ada kelas dengan Ting 5H
yang datang hanya 10 orang
diaorang masuk dalam lab sambil cakap
" cikgu, kita rileks ek hari ni..malas la nak belajor"
tak nak belajar ek..takpe..jaja Senyummm jer...
sambil tangan melibas rotan kat betis masing2
.
.
Jaja masih tak puas lagi senyum hari ni
naik plak ke bilik guru
" Perhatian !!! petang ni kul 3 ada meeting Kokurikulum...!!"
Ada meeting plak dah..
takpe lah jaja..Senyummmm....
.
.
.
Jadinya..dipendekkan cerita
apa2 hal berlaku dalam hidup kita ni dan kita tak mampu nak hadapinya
yang paling mudah..kita senyummmmm je lah dulu
Maka terimalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Senyuman Ikhlas dari Jaja'Z dihari Isnin ni :P





11 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

bagus la cikgu jaja kite ni..senyum je walau apepon yg terjadi..bgusnye..mmm nak tiru jaja gak la...sentiasa senyum...(",)

~anna&anuar~ said...

senyum sambil melibasss.... yeahhh!! i loooiikee...

p/s: pssst.. cantik shawl kak ja...

JaJa'Z said...

kalau nak masam je..tak jadi kerja gak..baik kita senyum..orang tak letak link contest pun kita senyummmmmm je..hehhehehjgn marah haaaa

JaJa'Z said...

part melibas yg best..pastu mula budak terlompat2..

shawl murah je dik..

Aida a.k.a Beardot said...

sabo ya kak..senyum selalu..hehehe

kak, blog aida tgah upgrade..kalo bab reply komen tu kan..akak leh tgk sue nyer blog.ade tutorial kat situ cam ne nk edit..ni url dia

http://msueroomz.blogspot.com/2010/04/membuat-reply-to-comment.html

ibh said...

bagus la..dah mcm2 jd pun bleh senyum lg..
Tak pe..takper..senyum itu sedekah..
Bagus untuk awet muda jg..heeeee

JaJa'Z said...

aida: ingatkan dah tak nak kawan ngan kita dah,.huwaaaaaa

JaJa'Z said...

ibh: tu lah..sedekah dan dapat pahala sekali..so, senyummmmmmmmmm

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun nak senyum gak....penat baru balik dr bawak fmly jalan2 tp sgt seronok..so nk
smileeee.......... :)

JaJa'Z said...

@Nur Hawa Mohd Zin

senyummmmm...hawa tak balik lagi ke? exam tak habis lagi? sepupu akak balik dah siang tadi..

Aida a.k.a Beardot said...

@JaJa'Z

ish gila la kalo xnk kawan ngan akak tau...hahaha

akak dpt award tau..nanti singgah blog ya

Related Posts with Thumbnails