JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 2, 2010

Award Dari MRS BEN... :p

Assalamualaikum
Julung2 kalinya jaja mendapat award untuk kali yang ke 7
Dan speselnya award ni jaja dapat dari Pn Azila kita..
tak kenal ke? ishh..silap besor la kalau tak kenal Pn Azila ni sapa...
Orang umah En Ben kita la
TQ zila..
.
.
Now time nak settlekan tugasan plak
1. Thank and link the person that give you the award
Thanks bebanyak yer PN AZILA
.
.
2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover
Kasih Suci
Syue
Atiqah
Azrul Hisham
Hizami Rahim
Kak Intan
Kak Ayu
Kniedaz
Anna
En Chilabaey
.
.
3. Contact said blogs and let them know they've won this award
Berehhhhh..kang jaja gi kabor okeh.
.
.
.

4. State 7 things about yourself
Seorang Guru ICT & Math
Anak jati Pahanggggggg
First time orang tgk akan ckp jaja ni garang tapi benornya jaja ni a bit kelakar
Cukup tak berkenan kalau anak murid tak siapkan kerja rumah dan bagi mcm2 alasan bodoh
Blom mempunyai cahayamata ..hopefully soon,insyallah
Tengah berusaha nak kuruskan badan
Amat giler dengan dunia blogging
.
.
Selesai gak tugasan jaja
kepada nama yang tertera tu..jangan malu2 ek
buat macam award sendiri ek..






3 Beu-T Is Talking:

Azrul Hisham said...

thanks cikgu..dah amik dah :)

JaJa'Z said...

wokehhhhh!!!

ChiLaBaey's said...

Wah dapat jugak yer... Tahks alot... Nanti saya ambil yer... suka2... :)

Related Posts with Thumbnails