JaJa'Z Latest Stories

Saturday, April 3, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

Assalamualaikum
Pelik ?? Heran ?? Rileks..rileks....:p
Sapa BEN ASHAARI ni?
Pelakon ?? Artis reality TV ?? Penyanyi yang albumnya tak laku?? Chef Masak memasak??
hehehheheh
SEMUANYA SALAH !
.
.
.
.
He's one of another blogger yang jaja baru kenal
tapi..jaja memangggggg salute sangat ngan dia ni and
a bit kagum la kat dia...
pasai apa ??
kalau orang lain selalu post entry satu la paling kurang pun dalam sehari
tapi BEN ASHAARI bleh post entry sampai 20 dalam sehari !!!
korang bayangkan la..banyak tul idea si BEN ni...
Asal ada masa senggang je..dia akan start blogging..
hatta tengah dalam LRT pun dia bleh blogging...
tengah tunggu wife dia shopping pun, sempat lagi dia online..
Hit Stat counter dia takyah cakap la kan
berdesuppppp laju je nombor2 tu bergerak..
bukan macam blog jaja ni..tersiput2 je nak gerak...
maklum la..bloger baru..
Salute la bro :p
.
.
.
.
So...apa kata EN BEN komen sket apa yang kurang lagi
kat blog jaja ni..?
.
.
.
.
BLEY ????
p/s: Sesapa yang nak kenal dengan BEN ASHAARI ni..bleh klik kat SINI

4 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

hehehheh btul2 best arrr baca blog En Ben. hhye Jaja comeinya blog ni...jaja pn comei...

JaJa'Z said...

hi lelord..thanks for coming....

♥ suterakasih ♥ said...

salam kenal jaja..
dtg dari jelajah encik ben ^_^

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam

jalan jalan dari blog ben ke sini.. slamat kenal kenal... :D

Related Posts with Thumbnails