JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 30, 2010

Salam Pagi Jumaat :p

Assalamualaikum
Selamat Pagi blogger2 semua....
pagi2 lagi dah mengadap blog ek
ish..ish..sama la ngan jaja
Nikmat betul bila pagi2 dapat ber'online' dari ruang tamu umah sendiri
tapi, awat plak jaja ber'online' dari umah???
NO NO NO !
Jaja bukan ponteng sekolah okey....
jap lagi kul 9 jaja ada meeting kat SK Wira
ada meeting data SPPICT
nampak gayanya kena nak update data ict plak lepas ni
mengadap laptop lagi la maknanya
ingat lagi tahun lepas, sampai kul 2 pagi jaja dok mengadap laptop
sebab bz dok key-in data spp online..
time bz tu la line macam hampeh2 je..
.
.
Memandangkan lewat gi keja ari ni
makanya sempat la jaja breakfast ngan En Zack tadi before dia berangkat gi kerja
pagi ni jaja dah 'sebat' nasi lemak ngan kopi panas
alhamdulillah
.
.
Dekat kul 8 dah ni..
jaja need to prepare nak gi meeting plak
mandi pun blom ni..hehhehehhe
shuuuuuuueeee!!! Jangan bagitau orang ek..
hehhehehe


12 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

salam jumaat yg ceria..

JaJa'Z said...

hehehhe..senyum seindah suria..yang membawa cahya..hehheheh..jom nyanyi!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam jumaat..semoga hari ini indah nda ceria sperti tuan empunya blog :)

azila said...

bestnyer leh beronline di rumah pg ni Jaja:)

Syue Mustafa said...

Salam Jaja. Menu kita sama utk b/fast hari ni. Nasi lemak. Walaupun kononnya nak diet tapi hari ni Sue tibai jugak nasi lemak RM1.

JaJa'Z said...

hawa: salam ceria untuk hawa gak..senyummmmmmm :)

JaJa'Z said...

zila: pagi ni je..pagi2 hari lain semuanya kena gi skul...

JaJa'Z said...

tu je pilihan yg ada kat gerai depan syue..nak tak nak kena telan jugak la..

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...lapar..lapar..hehe..mcm mane meeting?

Danial Ikhwan Jaafar said...

waa..nak makan nasi lemak zaman! hahaha

JaJa'Z said...

hawa: meeting tersingkat didunia..meeting start jul 9.20 ..kul 10.30 dah habis...ok tak???

JaJa'Z said...

danial: nasi lemak zaman tu harap glamer je..tapi tak sedap mana pun..kat sana ada jual nasi lemak? hehhe

Related Posts with Thumbnails