JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 30, 2010

Kejap Giler Meeting !!!

Assalamualaikum
Selamat gak bermeeting tadi
yang syok nya..meeting dalam sejam je
ish..ish..ish..
bahagia hidup setakat meeting sejam je
kul 10.30 pagi dah tersengeh2 gi kantin mengadap jamuan
kul 11 pagi dah tercongok kat depan umah semula..
tapi tu part yang best la
tapi
part yang tak bestnya
bila main ngan menda2 yang kena key in data online
tapi tak dinyatakan dalam surat panggilan mesyuarat
mana la jaja bawak apa2 data
dah la banyak menda nak kena isi
ligat la semua cikgu dok tepon orang2 kat sekolah nak tanya data
dah la WEB SPP ni buka satu hari ni je
tu tahan lagi
time2 jaja dok tepon orang2 kat sekolah tu la
kredit hp tinggal singgit je
bateri laptop plak nak kong(extantion plak takde)
lagi teruknya...bateri hp pun kong jugak...
suwa suweiiii kemoning betul laaaaa
mujur sempat msg member soh topup online kat hp jaja
tapi bila hp pun dah off sendiri, tak dapek la nak tolong
nak tak nak kena la buat kerja kat umah plak
tu yang masing2 kul 10.30 pagi dah bungkus laptop
.
.
Alhamdulillah
semua data dah key in
yipppieeeee :p
bleh ke gym dengan gembira riang petang ni....
Ada sesapa nak ikut ??


8 Beu-T Is Talking:

azila said...

jaja..p balik siram pokok2.hehehh

Aida a.k.a Beardot said...

wah..syoknya dah leh g gym..nk ikut...nk bg muscle up..hehehe

JaJa'Z said...

jaja memang kat umah dah ni zila..kul 11 tadi dah balik...tapi jap lagi nak pi gym plak..nak bagi body ketul2 bacam en ben..ekkk??? pompuan badan ketul2?? burukkkkk

JaJa'Z said...

aida: jom!..kita gi angkat berat...

JaJa'Z said...

aida: awat tak bleh buka blog awak..privatized ke?

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak ikot..leh?

JaJa'Z said...

hawa: jom! caloooo betheeee

Hizami Rahim said...

wah.
kejap je meeting.
;)
jom jom gym.

Related Posts with Thumbnails