JaJa'Z Latest Stories

Thursday, April 15, 2010

The Reason Why....

Assalamualaikum
Pada sesapa yang baca entry2 jaja this week
memang hari2 jaja padat dengan pelbagai xtvt
2 hari juga lah jaja sampai malam kat umah
setelah seharian dengan xtvt sekolah
alhamdulillah, mujur lah En Zack memahami
takde la dia kuarkan 'rungutan2 kecil'
Jaja pun dapat jalan kan kerja dengan tenang
.
.
.
Sebab xtvt yang 'terlampau' ni la yang membuatkan jaja terlalu penat
badan ni rasa lenguh semacam
time tido malam mmg tak sedar apa dah
Apa xtvt jaja tu????
.
.
.
1. Senamrobik

2 hari kitorang cikgu2 ni ber senamrobik
walaupun tak ramai mana, tapi enjoy sangat
Sila abaikan muka jaja yang berpeluh2 tu ek...
nak jugak amik gambo barang sekeping dua...
Time ni tengah ber poco2
Selama ni tak pernah tau pun step poco2
wlaupun semua orang dok perkata pasal tarian ni
Jaja tak pernah amik kisah pun
Tapi skang jaja terror dah..hehhehe
.
.
.
2. Melawat pelajar kadet polis
dalam 2 hari ni jugak la, jaja ngan cikgu kadet polis
yang lain kena gi buat check up bebudak yang tengah camping
kena la tunjuk muka kan, kang ada lak yang 'membebel'
jaja ngan zurin dan sya gi Taman Pertanian ni
lepas buat senamrobik
dok kat sana dr kul 5 ptg sampai 7.30 mlm



Bleh tak korang teka mana satu cikgu kat dlm gambar ni ...:p
Pastikan bebudak ni makan on time...b4 gi sembahyang marghrib
Sempat jaja snap gambo pokok tinggi ni kat atas tempat kitorang duduk
zurin cakap " sekali tgk dr bawah dah macam brokoli"
brokoli ???
macam2 ko ni zurin
.
.
dua xtvt ni je memang membuatkan jaja rasa penat sangat2
dua hari sampai umah kul 9 mlm
penat nya tak yah cakap la
bercinta je nak bangun pagi
Dan buktinya pagi tadi.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JAJA TIDO !!!
Dah tak tahan sangat
dapat la lelap dlm 20 minit
tapi time ni jaja takde kelas okey...gap 4 waktu...
.
.
.
Kesibukkan jaja ni akan berpanjangan la sampai hari sabtu
petang td plak meeting sampai kul 4 ptg
pasal xtvt Orientering kat Taman pertanian sabtu nanti....
Bila la nak dapat rehat yang betul2 rehat ni..
bulan ni tiap2 hari sabtu jaja bekerja....
sabtu next week plak ada sekolah ganti...adoilaaaaaaaaaaa !!!!


8 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

semua tu xtvt sihat jajaz....
kalau abg syg bising2 sket...masak sedap2 utk dia k...hehe

JaJa'Z said...

memang semua xtvt sihat bang..badan ni la kadang2 tak tahan..hubby tak la bising..tapi kita as wife rasa tak sedap jugak la..tapi mujur dia paham..

eqbalzack said...

jajaz...kembar abg eq selalu menulis dalam majalah IMPIANA, APARTMENT IMPIANA dan bulan ni MASKULIN...

penulis: SAFIAL AQBAR ZAKARIA....check it out!

JaJa'Z said...

ye ke? wokeh..akan jaja terjah...
sedapnya nama..safial aqbar & safial eqbal :p

MSR said...

malinggang pata-pata, kana pe goyang pica-pica, poco-pocooo ..huahuahua

JaJa'Z said...

wah MSR..jaja pun tak tau nak nyanyi lagu poco poco tu..ni sah2 poco2 sorang2 time tengah berkawal ni.hehhehe

Lelord said...

MSR lepas gian kot bkawal sambil bpoco. Kan slalu Enche2 tentera ni xtvt wajib poco2

JaJa'Z said...

a'ah kan..mesti cute kalau tgk laki wat poco2..tak pernah tgk lagi stakat ni..hehhe

Related Posts with Thumbnails