JaJa'Z Latest Stories

Sunday, April 11, 2010

I'm Addicted !!!

Assalamualaikum
Entry ke 5 jaja untuk hari ni
Rekod lagi !!!
Dari pagi sampai ke malam ntah brapa kali
On and Off laptop ni
Dalam kepala ni dok pk citer pasal apa lagi yang
nak masukkan dlm entry akan datang
.
.
.
Jaja rasa la kan...jaja ni dah ketagih blogging la
and jaja mengaku yang jaja
skang ni dok tengok je MY COUNTER tu
dok perati brapa ramai pengunjung2 yang dtg ke blog jaja ni
Pagi tadi pun lepas bangun tidur
memang gatal je tangan ni nak on laptop
tapi memikir kan nak kena gi surau+nak siapkan breakfast
so, jaja batalkan la niat nak berblogging pagi td..
Tengok la tu
penyapu yang dah sejam amik pun elok lagi dok kat tepi laptop
payah tul nak buat kerja kalau laptop terpasang
rasa macam laptop tu memanggil2 je
" mari jajaaaaaa...mariiiiii"
hehehhehe
.
.
.
Walaupun jaja giler berblogging skang ni
tapi satu benda yang jaja kena pasti kan........
' Tiada rungutan oleh En Zack '
oleh itu jaja kena pastikan
kerja rumah semua siap,makanan siap dihidang,
Air minum En Zack siap bila dia balik kerja,
supaya tiada 'perlian manja' dari dia.
heheheh
Blogging2 jugak..tapi tanggungjawab kena didahulukan....

4 Beu-T Is Talking:

Ismaliana Bt Sulaiman said...

btl la jaja kan...iskh2..akak t'ingat 1 N3 mr.ben..dia kata sejak dia start b'blogging ni..asyik ingat nak buat N3 jer..pastu bila makan ingat blog..nak tido ingat blog...mandi ingat blog...kat bilik "termenung" pun ingat blog...asyik dok fikir apa N3 nak tulis lps ni...akak pun mcm dah t'kene syndrom ni la....huhuhuhu...camni nih? :D

JaJa'Z said...

tu la pasal kak..tapi selalunya jaja akan blogging time hubby takde kat umah..jaja tak nak sampai dia bising plak kan...walaupun kita tau dia tak kisah...janji semua kerja beres..kalau tetiba anak2 akak tu hilang dah ketembaman diaorang..sah2 akak dah kurang masak dah ni.hehe

Ismaliana Bt Sulaiman said...

harap2 x la dik...kerja2 umah mesti di bereskan....mama mithali nih...huhuhu..(perasannnnn :P)

JaJa'Z said...

betul tu..tanggungjawab dulu..

Related Posts with Thumbnails