JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 30, 2010

Hadiah Birthday Untuk Kasih Suci :p

Assalamualaikum
Bersempena dengan birthday Cik Kasih kita ni
pada 5 Mei
jaja dah decide nak hadiahkan Cik Kasih hadiah yang spesellllll sangat...
lepas terintai2,terbelek2,tergodek2
maka dengan sukacitanyaaaaaa
Jaja'Z nak menghadiahkan Cik Kasih kita ni menda ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Barangan dari The Body Shop :p Kasih suka tak?
ada perfume...ada pencuci muka...ada scrub
ada shower gel...ada lotion
ha..best kan..???
Kenapa Jaja'z bagi hadiah ni..???
.
.
.
Tentu la sebab nak bagi Cik Kasih kita ni sentiasa wangi
kulit gebu..putih bersih...
baru la sesapa yang dok dekat dengan Cik Kasih kita ni..terus tak nak berpisah
wangiiii amat bau dia...
.
.
.
Cukup tak kasih barang2 tu...?
kalau tak cukup..kak jaja tambah lagi ni...
Segala perfume yang ada atas meja solek jaja ni
berderet perfume dari Body Shop
Kasih pilih je mana yang Kasih suka....
.
.
.
.
.
Anyway My Dear Cik Kasih
Happy Birthday :p

10 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

banyaknya perfume body shop...i loike...

JaJa'Z said...

tu je la perfume pebret kitorang..asal ada perfumr body shop yg baru kuar..mesti jaja cekau gak sebotol..

Hizami Rahim said...

hohO.
nak satu jugak boleh tak?
hohO~

JaJa'Z said...

hizami: sila2..jangan malu2..amik..amik

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak jaja'z besday awe..coming soon..heheh..nak hadiah jugak leh..lalalal ( tak malu mtk..hahah)

kasih suci said...

wah wah...besh2..kalu bebetul lagi besh..hehe..sbb kasih mmg pengguna barangan body shop...lebih2 lgi minyak wangi...

JaJa'Z said...

hawa: nanti besday hawa..akak send hadiah via blog ni jugak okey..akak pick hadiah yg baekkkkkk punyerrrrrrr

JaJa'Z said...

kasih: memang best kan body shop...

Syue Mustafa said...

I like Body Shop. Dah bettahun-tahun pakai perfurm Oceanus.

DALILA MISMAN said...

wow..byknya perfume body shop..juling biji mata tengok...nak culik 2 botollah..he2

Related Posts with Thumbnails