JaJa'Z Latest Stories

Thursday, April 22, 2010

ENTRY KHAS ~ Untuk EN EQBALZACK

Assalamualaikum
Jangan marah haaaaaa.....copy gambar tanpa kebenaran :p
Ampunkan kami penunggu gua....hhehhehe
Apsal lak tetiba jaja buat entry untuk abang EQ ni...
Dah la terpampang gambar dia besar gedabak ni..
jangan salah sangka
Ni bukan macam siri jelajah EN BEN tau
.
.
.
Memandangkan Sabtu ni abang EQ nak menduduki EXAM
jaja dedicated kan entry ni khas untuk abang EQ
just nak wish
GOOD LUCK
jawab exam elok2..doa banyak2
Bila dah berusaha..kita tawakkal pada ALLAH..
Insyallah, Allah akan permudahkan perjalanan kita..
Best Of Luck Bro.... :p

7 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

Nak wish gak...gud luck la ek heheheh dh lama x exam2 ni last skali ms apply KPLI yg x penah dapat muahahah xde rejeki gtew

JaJa'Z said...

takper..ur rezeki dapat gi negara orang...

eqbalzack said...

salam jaja'z...
abg eq comment ni jam 2.09 pagi...
org lain mungkin dh tido...
abg eq mcm nilah...
tido dulu lepas isyak then bangun study utk sabtu ni...

thanks ye buat entry ni...
sangat terharu abg eq...hihi...

semoga jajaz sihat dah berbahagia bersama keluarga tercinta...

JaJa'Z said...

just a small metter abang EQ...hehehhe

POSH76 said...

glemer betul bro ni hehe...good luck from me oso

JaJa'Z said...

hai posh76..thanks for drop by..

eqbalzack said...

thanks posh76...

Related Posts with Thumbnails