JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 9, 2010

BLOG JAJA'Z WAJIB ADA DALAM BLOG LIST BEN ASHAARI KERANA....

Assalamualaikum
EN BEN membuat tawaran lagi..!
makanya harus la direbut
apa yang direbutkan?
hehhe...
Untuk menyenaraikan blog2 newbie didalam blog list nya....
.
.
Kenapa "Jaja'Z" perlu ada dalam blog list itu??
1. Jaja'Z tergolong dalam blog2 yang masing baru belajar merangkak makanya
masih perlu pendedahan dari blog2 otai agar dapat dikenali ramai
2. Oleh kerana Pengikut En Ben kita ni ramai..
so, secara tak langsung..
orang2 lain pun bleh jelajah ke blog Jaja'Z juga
.
.
Tahap update blog dalam sehari?
Paling tidak pun blog Jaja'Z akan diupdate satu kali dalam sehari
tapi kalau banyak cerita nak dikongsi..bleh jadi 2 atau 3 entry sehari
dan jumlah tu insyallah akan ditambah lagi...
.
.
Kenapa nak berblog ?
1. Suka untuk berkongsi dengan pendengar2 lain
apa yang kita lalui dalam seharian kita
dan blog ni juga bleh dijadikan kenangan untuk anak2 jaja'z kelak..huhuuu
2. Suka untuk mencari kenalan baru..
sambil berkongsi kehidupan mereka secara 'maya'
.
.
Macam mana jaja tau pasal blog En Ben?
Juga dr kawan2 blog jaja
iaitu
Blog PATINPASTA
.
.
.
.
.
So...En BEN..
adakah JAJA'Z layak berada dalam blog list itewwww ???
( tlg lah..boleh la..boleh la...)

5 Beu-T Is Talking:

Aida Rezuan said...

COngrats Jaja! Akak baru singgah ke blog Ben tadi. Ben dah bubuh blog Jaja dalam list newbie dia itu. Hehe!

*thumbs up!

be@r-d0t said...

hi jaja...nice to meet u di alam maya ni...hehehe

JaJa'Z said...

KAK AIDA: tak sangka plak bleh jadi top 5 dalam senarai tu..
tapi skang memang tengah semangat berkobar2..nak naik kan hit counter..

beardot: hai..salam perkenalan..thanks for coming...

be@r-d0t said...

love ur blog..suke pink...hehehe

JaJa'Z said...

tq..tq..love ur blog too cik aida...bear-dot..

and i love ur blog too patinpasta...hehhehe

Related Posts with Thumbnails