JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, March 30, 2010

Menjenguk Auni Sofea....

Assalamualaikum
Ada sesapa ingat lagi tak pasal Sarah ??
alah.. member jaja yg berpindah ke Kedah awal thn ari tu...
tak ingat??? kalau tak ingat bleh baca kat SINI
Ni Sarah..a friend of mine kat SMK LH
time ni dia dah preggie 8 bulan rasanya
but now
alhamdulillah,Sarah dah pun selamat melahirkan seorang baby gurl
yang amat cute miutttt..macam mama dia gak
So, petang td jaja pun bercadang nak melawat Sarah
sian dia..dah seminggu lebih balik kuantan
takde sapa lagi member2 yg dapat melawat dia..
kiranya i'm da first la...
masing2 bz..weekend pun sama bz je macam keja...
Before gi umah Sarah
harus la belikan hadiah dulu
bantai beli kat Anakku je....
selalunya jaja suka beli hadiah yang baby tu bleh guna la
kalau mandian or baju memang jaja jarang beli la
yang selalunya
kalau tak kelengkapan baby, jaja suka beli set makan utk baby
nampak cute je....
.
.
.
Hadiah dah beli
so, gerak la ke umah Sarah
sampai2 je kat umah Sarah..
Auni Sofea dok tido..geram je tgk...
"Assalamualaikum Sofea..."
alah2 cute nya dia tido....
Mana bleh tahan tgk baby tido lama2 kan..
so, jaja ngan sarah terus je dok godek2 badan Sofea sampai la dia jaga...
apa la......
Sofea jaga dah...muncung2 mulut dia yerrrr
Kejap je ok..pastu ' huwaaaaaaaa'
nampak sangat jaja ni tak reti nak main ngan baby..hehehhe
baru je angkat sofea,dia dah nangis
tak cukup tido kot..
Mama Sarah and Sofea :p
.
.
.
.
Bila dah jumpa sarah, maka jaja pun godek2 la citer pengalaman dia bersalin
pengalaman pertama kali bersalin punsarah dah kena bedah
sbb nya jalan tak buka,dan time tu jantung baby makin lemah
mujur jugak bedah,sebab leher baby pun dah terbelit dengan tali pusat
tapi alhamdulillah,semuanya berjalan lancar
.
.
.
.
Dekat sejam lebih jugak jaja lepak kat umah sarah
hampir kul 6 jugak la balik umah
mujur cepat sedar diri..heheheh
Jaja and sarah
.
.
.
Sarah,congrat okeyy...
selamat dah ek jadi mak orang
Sayang sarah sokmoooo..muah..muah...

2 Beu-T Is Talking:

Aida Rezuan said...

Alahai.. kiutnye si Sofea! Jaja memang sungguh ye? Kaco baby tido yer?

JaJa'Z said...

mana bleh tahan tgk baby tido sakan..harussss la dikacau..

Related Posts with Thumbnails