JaJa'Z Latest Stories

Saturday, March 20, 2010

Hubby And His Talent :p

Assalamualaikum
Ada tak dikalangan hubby @ bf @ adik beradik
bloger2 sekalian yang tau main alat muzik???
Dan ada jugak kita selalu dengar
pompuan suka dengan lelaki yang bleh main alat muzik
esp main gitar la...
nak2 plak main kan plak satu lagu jiwang sket ke kat awek...
kira habis romantik la tu kan..P
*
*
*
En Zack pun boleh dikategorikan bleh la
nak main alat2 muzik ni
His talent in drum and bass guitar...
Masa kitorang zaman cintan cintun ada jugak la
tiga empat kali dia bawak jaja ikut dia gi jamming
dengan kawan2 dia...
best gak sekali sekala ikut tapi part yang tak tahan tu
muzik memang kuat giler la...
nak tercabut jantung je rasa
tapi syok...
*
*
*
Dulu masa zaman lepas hubby habis sek..
memang dia ada satu group muzik dengan member2 dia
nama kumpulan dia...
KRG
tapi jaja selalu ejek
kumpulan KRG = KERANG...
hehehhehe..marah betul dia...
tapi group tu tak la pegi jauh sangat...keluar dr bandar kuantan pun tak lepas..
wakakakakakkaka ..
diaorang ada gak buat demo2 tape hantar ke syarikat rakaman
tapi tak kemana jugak
suara tak sedap la tu kot...
kah kah kah kah
tapi sempat la jugak hubby and group dia buat photoshoot
masuk majalah menda ntah..jaja pun dah lupa...
nampak sangat tak glamer
( habis la kalau hubby baca ni)
*
*
*
Lepas dah kawen
ada jugak sekali sekala hubby gi jamming
tapi bila dah kawen
hubby tak berapa bagi sangat ikut dia ke studio
banyak sangat orang laki katanya
takpe la,jaja pun tak rasa nak ikut pun..best lagi layan astro ceria kat umah :p
Last year ada gak hubby joint kejap main muzik..tlg2 group member dia
sbb drummer diaorang ada keja plaktime tu...
Siap buat persembahan kat tepi Kuantan Plaza
untuk program santai RTM Kuantan
jaja ada rakam,tapi malas plak nak tepek video tu dlm blog ni
So, layan je lah gambo En Zack jamming

Macam mana dengan hubby @ Bf korang semua???
ada yang tau main alat muzik gak ke???
* Gambo2 ni baru je jaja scan..lepas godek2 album lama

3 Beu-T Is Talking:

Aida Rezuan said...

Jaja,

Waaaah! Kira nih wife celebrity la nih yer? :D

Banyak benefit nye hubby Jaja main music. Time2 spesel occasions ke.. buleh order jek lagu kat dia. Lomantik gitu :)

My bf (lawak pulak sebut gini.. haha!) memang tak de secubit talent langsung dalam bab2 main music nih. Dia just suka buat lawak.. dia buleh ajor menari Tango. Sungguh tidak kuasa!

JaJa'Z said...

hehehhe..takde maknanya wife celebrity...lain la kalau wife man kidal ke,wife acis ke..hak hak hak...

hubby jaja tak semua lagu dia layan..esp layan lagu2 jiwang ni..bukan dia la..selalu dia jamming lagu2 rock la..macam lagu metallica,search,jinbara...bukan layan jamming lagu newboyz..lagu kump spoon@scoin..eeeiiwwwww...

tapi masa dia tlg member buat persembahan RTM tu kena la jugak bawak lagu lain dr biasa..masa tu main lagu kump sofaz....

tango??? apa lagi...pusing2 la menari ek..best tu..

nudra said...

KRG...?? hasben sy pernah jd bassist bidan terjun untuk band tu kat TC masa program MPK... adakah kita pernah bertentang mata...? hihihihi

Related Posts with Thumbnails