JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 15, 2015

Good Job 4 Maju!

Happy sangat!..
Alhamdulillah, segala usaha, segala penat lelah mencurah segala tenaga dan idea,
akhirnya berbaloi juga....
Kelas jaja dapat tempat kedua pertandingan keceriaan kelas 
dan juga tempat kedua mencipta jalur gemilang
bersempena dengan Bulan Kemerdekaan yang lepas..

Happy kemain budak2 kelas jaja....


Terus ajak bergambar dengan hamper kemenangan lepas assembly semalam...




tak sah la kalau tak selfie kan....


Cikgu bangga dengan korang semua...
korang selalu bagi kerjasama yang baik dan yang penting semangat tu kena ada...
tahun depan kita kekalkan lagi momentum ni okey....


Selamat dah diaorang bedal makan sama2.. :)

Klik SINI untuk tgk entry hias2 kelas tu yer..

1 Beu-T Is Talking:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails