JaJa'Z Latest Stories

Thursday, March 5, 2015

Sukantara 2015

Morning lovely!
Lately banyak betul xtvt sekolah yang sedang n akan berlangsung..
last week semua student sibuk test 1..
ni dah habis test sibuk bersukan plak dah...
start semalam kami bersukantara dulu...walaupun start pagi dampai waktu rehat je
but yang tak tahan nya ..cuaca teramat la panas...
berpeluh2 sakan cikgu n anak murid kat padang...tapi mujur la tak lama sangat..
kalau sampai ke petang mau ada yang pengsan sebab kepanasan gak ni..

Nest week hari selasa dah mula acara awal dan rabu full day sukan and balapan..
yang hari rabu sampai ke tengah hari...
adoila..tak leh bayang bebudak ni nak perbarisan n berlari tengah2 panas...
hpefully semuanya berjalan lancar lah..amin...


Panas, tapi kena maintain vogue okeh....hehehhe


Sukantara melibatkan semua pelajar but hanya untuk tiga acara..
lari 100m, lontar peluru n lompat jauh je...
tang lompat jauh ni, kalau budak pompuan alamatnya lompat selangkah je la..
jaji cecah pasir n dapat kutip markah....


Dinner semalam jaja beli yong tau fuu je kat pasar malam..
badan letih n malas je rasa nak masak...mujur la Tok Janggut tak banyak bunyi..hehheh

Skang ni bebudak n student dok bz buat latihan kat dewan..
sabtu ni sekolah jaja baru nak bermesyuarat PIBG..
kat kelas pun bebudak takde sangat...ada latih nyanyi la..latih tarian la..
main kompang la...haish...
mood mengajar pun dah kelaut...

Sebab tu semua cikgu skang ni rasa tak sabarrrr sangat nak cuti...
nak rehat!
3 bulan pertama persekolahan ni memang macam ni la sibuk nya...
segala agenda nak kena settle...
and lepas cuti sekolah seminggu nanti...
menanti palk satu lagi acara besar kat sekolah jaja ni...iaitu
majlis persaraan pengetua!
hopefully lepas2 tu kami dapat la slow kan sket xtvt n tumpukan pada PdP plak...
haishh..letihhh letih.....but itu kerjaya kami...
take it or leave it...

3 Beu-T Is Talking:

deaf-angel said...

Terjumpa blog ni. Ijust read the entries on the first page and i really like your writting style , content, and the amazing photos.
More people should discover this blog.

JaJa'Z said...

deaf-angel
just blog biasa2 je..untuk kenangan sendiri..btw, thanks for drop by.. :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails