JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 5, 2013

Jamuan Akhir Tahun Ting 5P 2013 and ZALORA

Tahniah pasukan Tok Gajah !!
tak sia2 betul penantian selama ni..akhirnya kemenangan berpihak kepada
pasukan dr Negeri Pahang juga..walaubagaimana pun..
games kelmarin memang best..bukan setakat dr pasukan Pahang..
bahkan player2 dari TRW pun menunjukkan permainan yang baik..
apa2 hal pun this is Pantai Timur..
mana2 yang menang pun tak kisah lah...kan...janji 1Malaysia gak..

Kerana Piala Malaysia..
Semalam Negeri Pahang dapat cuti peristiwa... :)

Sabtu lepas dah cuti sempena Deepavali, semalam cuti peristiwa dan hari ni plak..
cuti lagi sempena hari Awal Muharram..
kemain lagi sakan dapat cuti kan...TAPI

Untuk student2 ku dan semua calon2 SPM yang akan menduduki exam tahun ni..
korang jangan suka2 sangat yer...
esok, hari rabu SPM korang semua akan bermula...preparation kena tip top!

Sekejap je masa berlalu..rasa baru lagi sambut tahun baru tahun 2013..
now tau2 je dah jengah ke akhir tahun...
tahun baru plak akan menjelang...dan rutin jaja sebagai seorang guru..
akan kembali berulang seperti biasa...

Bila sebut pasal SPM dah nak menjelang, dah akhir tahun...
bebudak kelas jaja masing2 sibuk gak nak berjamuan..yelah..dah tahun akhir sekolah kan..
nak jugak diaorang2 semua tinggalkan sedikit kenangan...

So, lepas dah bincang2...akhirnya hari khamis lepas..
berlangsung la jamuan akhir tahun untuk kelas jaja ni..jamuannya simple2 jek..
yang penting, diaorang semua happy..


Kek sponser by ME..hehehhe
ni je lah yang mampu jaja belikan untuk diaorang...


Menu2 sampingan untuk jamu kat para guru..
ada kuih muih, buah n segala mak nenek fried food..


Dan yang ni plak...
menu utama kami hari tu..nasi ayam dan mihun sup...
nasi ayam tu ditempah but yang lain2 di sediakan sendiri oleh student2 jaja..
pastu jamuan plak tumpang bilik masakan n bilik persediaan ERT..
tu yang lagi lengkap dengan segala mak nenek pinggan mangkuk..
cikgu2 nak makan pun agak lebih selesa...


Ni dia student2 jaja...
makan dalam bilik masakkan jek..hahahha
bukan nak double standart..tapi diaorang makan kat sini lebih bebas sket..
tau2 je lah bebudak ni...
nama je dah form 5..but perangai masing2 mak aihhh...dah mcm tadika...
kemain la riuh nya....


Pantang suka camera bebudak ni..pandai je memasing nak senyum..


Ha, makan anak2..makan sampai kenyang...
Gambo cikgu2 diaorang tak sempat plak jaja nak snap..
sebab nya time tu jaja pun dok bz nak makan..kuikuikui....
but alhamdulillah..plan asal just nak jemput cikgu2 yang mengajar jer
but at last bleh katakan semua cikgu dapat merasa makan..makanan pun berlebih2..
takde lah membazirkan...

Lepas semua dah habis makan n kemas2...
now time yang paling bebudak ni suka...apa lagi..bab posing lah..
jaja dok je kat sofa tu..pandai2 la korang amik..hahahha
dasar cikgu malas kekdahnya..hehehhe


Dengan sebehagian bebudak kelas jaja...
pelajar laki ada yang dah naik kelas dah time ni...


Jahanam bunga dalam pasu bebudak ni tibai..


Pic masuk Instagram..semua pakat2 sua muka...


With my girls...


cikgu doakan korang semua berjaya dalam SPM nanti yer..
buat yang terbaik tau.. 

~__^

Habis cerita pasal jamuan...ni nak tukar channel jap..

Hari tu jaja dok godek2 la Iphone jaja ni...
godek punya godek..sekali..

Eh! ada rupanya Zalora Apps kat Apps Store Apple...
selama ni dok godek2 kat website jek..
jadinya bila dah ada Apps Zalora ni..lagi lah senang kita nak online Shopping kan..




And jangan risau..Apps Zalora ni free..takyah susah2 korang nak bayar apa2 pun..

terbesar di Asia Tenggara...macam2 ada jual..
pilihan untuk lelaki and wanita..ada baju, kasut, seluar,aksesori,bag..
dan pelbagai lagi lah...

Dan site yang paling jaja suka kat Zalora ialah...

Koleksi Baju Kaftan..memang super duper lawa..harga pun boleh tahan..
takde lah mahal sangat...korang boleh pilih dr design yang biasa2..sampai lah ke design dari
pereka2 fesyen terkenal seperti Rizalman and Syaiful Bahrim

Ni antara koleksi2 Kaftan yang ada di Zalora 







Lawa kan...
kombinasi warna yang menarik and design yang sesuai if korang nak pakai
ke kenduri kawen ke or ke majlis2 tertentu ke...

Dan untuk mendapatkan update2 terkini dari Zalora..
untuk mereka2 yang ada Instagram...
bleh la follow Zalora yer..


Mudah bukan..??

Happy online shopping :)

2 Beu-T Is Talking:

Danial Jaafar said...

teringat zaman SPM..hahaha mencelah waktu kerja untuk online kejap. =P

terbaeek zalora ada app. nak download juga la macam ni =)

Effy Fazira said...

terbaik la ..
jom follow my blog

Related Posts with Thumbnails