JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 2, 2013

My New Collection of The Body Shop Perfume...

Last week masa dah alang2 nak beli compact powder kat BS..
jaja ni pantang sket..mesti nak tanya jugak kat promoter BS...ada tak perfume baru...
sebab kat entrance BS , jaja mcm nampak ada new perfume
diaorang susun cantik2 kat depan tu...


Haish..sangat2 la menggoda jiwa ku...
dah nak2 plak tengah ada promotion skang...memang elok sangat2 la tu kan...
so..korang2 yang berminat..cepat2 g BS tau...
buy 3 items..and get 20% less...
perfume ni lepas less jd rm39..so, sangat2 murah la pada jaja..
and tambahan...sangat2 wangi..suker!!!!


so..ni ada lah new core EDT collection dr BS...
semuanya menggunakan mahan2 semulajadi...korang suka yang mana??


Semuanya dalam botol 30ml
Ada pink grapefruit, satsuma,shea,strawberry dan juga vanilla...
dari ke lima2 wangian ni...
pilihan jaja ialahhhhh......


Shea dan juga pink grapefruit...
Shea ni actually kekacang..sangat2 fresh and wangi...

So, kengkawan semua...moh ke BS cepat2 yek...

Related Posts with Thumbnails