JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 13, 2012

Salam Dari Bumi Hang Tuah...

Hello hello....
Salam dari bumi Hang Tuah.... :) alhamdulillah, percutian kali ni memang menyeronokkan...dari hari mula datang sampai lah ke hari ni...and now dah mula rasa sedih sebab percutian untuk kali ni bakal berakhir..but dalam masa yang sama jaja dah excited sangat nak balik sbb rinduuuuuu sangat2 kat En Zack..sian dia kat umah tu...hehhehe

Banyak misi yang accomplished untuk percutian kali ni..mana2 yang jaja teringin nak makan,nak melawat...semuanya tercapai..even bukan berjalan dengan suami sendiri..but we all have fun together.. :)

Banyak lagi yang jaja nak kongsikan cerita pasal short vacation ni..but tungu jaja balik Kuantan dulu lah yer..
nanti kita story mory panjang2 okeh....

Untuk tatapan awal..cheewahhhh :]



Simbolik Kota Melaka apa lagi kalau bukan tugu A Famosa......

Tata.....


p/s: Lepas checkout jap lagi jaja nak g lunch kat umah MamaMya ..really cant wait to meet her... :)

2 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

x puas jumpa jaja... nnti nak jumpa lg.insya'allah giliran kami pula akan kuantan... tungguuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

JaJa'Z said...

Mmg pun kak.. Tak puas sgttttt.. Nanti kita jumpa lg yer..

Related Posts with Thumbnails