JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 4, 2012

Karnival Kokuria 2012 : Booth Pameran

Agak lewat jaja bersiaran hari ni...
disebabkan now jaja ada kat PPD Ktn..kena dtg pulak untuk kursus Geometric Sketchpad..
menggagau2 jaja nak pahamkan software ni..biasa lah,menda baru kan....
manjang je lah lost track...orang dah sampai ke lain..jaja baru terhegeh2..
mujur la ada adik dok sebelah jaja ni yg byk tolong...wlpun dia sama dengan jugak dgn jaja
hehehhehe

now time rehat and sambung semula kul 2.30 ptg kang..
so, dr dok melangut..meh jaja sambung story2 karnival kokuria tu lagi...

Next story...booth pameran2...
kalau nak ikutkan..tahun ni penyertaan pameran yang paling sikit..
kalau nak dibanding dengan pameran tahun2 sebelum ni...

Macam tahun2 lepas ada gak pameran dr bomba,TUDM,askar,polis,klinik gigi..
but thn ni dr pihak luar hanya 1 pameran jek..
but mujur la persatuan sains dan seni visual nak joint sekali..
tak la tercongok wakil dari luar tu jek kat bahagian pameran..

Puas ku belek awal2 tu..menda apa lah agaknya...
rupa2nya tengkorak arnab, terngkorak kucing kot...kus semangattttt

Kepala kambing daaaaaa :p

pembantu2 makmal yang setia menjaga ruang pameran diaorang...

ni plak ruangan galeri...
antara piala2 yang pernah sekolah jaja dapat...

aik...comelnya dia...sugar glider pengetua punya...
hehehhe
ada dua ekor..geram betul..rasa nak colek sekor bawa balik umah...


Apakah itu??
any idea....???

Katak and tikus....eiiewwwwww :p
ni la hasil kerja bebudak bio..dok bedah katak ngan tikus je kerjanya...

pokok2 herba...


ni rupa gaya pokok misai kucing....
selama ni dok tgk yg dah dikisar buat teh jek...




ni plak booth wakil dr JKJR
Jabatan Keselamatan Jalan Raya...

teknik pemakaian helmet yang betul...


ni kes2 kemalangan ngeri....
berkecai2 badan tak sanggup nak tgk....

last sekali...booth persatuan seni visual...

sudut kraftangan 

Hasil kerja kursus bebudak SPM tahun2 lepas...

wakil JKJR

majalah sekolah....SEMILIR..
suka tgk muka jaja dalam SEMILIR lama2..time tu badan kecik lagi..hehhe
kecik ker??? hahhaha

sapa merasa guna type writer ni??
angkat tangannnnn!


So, next entry kita tgk pertandingan gubahan plak yek...

4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

k jaja.. tayang laa gambo k jaja muda mudi dlm semilir tu.. nak tengokkk

mesin taip antik! dulu2 pernah tengok kat kampung. sekali ketuk, jiran sebelah pun bleh dengar. paling best bila nak tekan enter. kerrchingggg!!!!

JaJa'Z said...

dieya...uik..nanti lah kalau akak rajin nak snap semula yek..heheh

mesin taip tu yang geramnya kadang2 jari pun bleh terperosok kat dalam tu..hehhehe

CikNi Ahnie (KakNi) said...

suker nyer tengok blog sini sebab banyak gambar... geli geleman tengok gambar binatang kena bedah

JaJa'Z said...

thanks Kak Ni..sudi dtg blog jaja...kalau akak geli..jaja lagi lah geli ka...

Related Posts with Thumbnails