JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 17, 2012

McDonald Chicken Foldover

Alang2 dah kat town hari tu...
and pening tak tau nak beli makanan apa untuk dinner...
last2 jaja decide untuk tapau menu baru kat McD skang ni...

Chicken foldover

jaja ni sebenarnmya kalau burger2 kat McD , jaja suka daging dr ayam..
sebab tu jaja jarang sangat2 makan Mc Chicken...
yang selalu jaja order..biasa2nya lah..
Big Mac tak pun Double Cheese Burger...
macam prosperity burger tu jaja suka yang daging jugak...

But untuk kali ni takde pilihan...
so, ayam pun ayam lah..
kita try lah sekali...sedap tu memang dah tentu kan...


Untuk dinner malam tu..alhamdulillah kenyanggg...
^___~

9 Beu-T Is Talking:

ieda said...

sedapnmyeee dah dua tiga kali tgk org makan .. bilelahhh nak makan nie huhuh ;))

dieya said...

lama dah tak makan chicken foldover nih. dah ada balik rupanya.

ita citot said...

sedap eh kak? ingat nak try jugaklah nnti bebila. heheee

Mamamya said...

akak dah lama x pi mc'D jaja...anak2 lbh suka pi KFC.. samalah kita klu pi mc'D suka order Big Mac atau Double cheese burger....

iskhh..tetiba t'ingin nak makan Big Mac plok da...tp batuk x baik2 lagi nih...



p/s: sebak baca N3 ttg arwah ayah jaja....semoga dia tenang di sana.. al-fatihah.

JaJa'Z said...

kak ieda..apa susah2 kak..b4 blik pekan tu akak gi ke mega dulu ke..jaja ni gi kat TC..beli untuk anak2 makan...

JaJa'Z said...

dieya..musim foldover dah sampai..apa lagi dik..cepat2 terjah..

JaJa'Z said...

ita..sedap2 belaka dik...apa lagi..gi ajak cik abang gi makan sekali.

JaJa'Z said...

kak lieya..jaja pun sama tetap suka kfc lagi dr McD..cuma terasa nak memburgerkan diri tu yg ke McD tu..untuk zack jaja belikan dia big mac..pastu jaja tibai yg dia punya sket..ekekkek

Rafflesia™ said...

syieda pun suka daging dari ayam. hehe tapi kawan syieda kata daging bau daging kuat. xkesah pun die cakap ape. janji kesukaan kite dapat makan. hihihi

nak try la chicken foldover ni kak. xpernah makan lg.. hihihi

Related Posts with Thumbnails