JaJa'Z Latest Stories

Thursday, March 1, 2012

Ke Noodle Station...

Cerita yang hampir basi....
last week masa lepas jaja hantar bebudak kadet polis gi latihan kawad...
terus jaja plan nak jumpa Yanie lepas tu...
dah lama tak borak2...sambil makan2...
macam2 cerita keluar...

Disebabkan masing2 pun memang tengah lapar...
kitaorang decide nak lepak kat Noodle Station jek...
dah lama jugak jaja tak menjamu  selera kat situ...

Tapi macam biasa lah..
bila time nak order, masing2 buat muka blur tak tau nak makan apa...
last2 jaja amik menu yang memang dah biasa jaja makan..

Spring Tomyam Noodle utk jaja...

Chicken with butter lemon sos utk yanie
tapi disebabkan takut butter sos tu tak kena dengan tekak dia..
dibantainya order jugak black pepper sos...

Honey chicken wing jugak utk jaja...
rasa ayam ni..lebihkurang macam honey bbq wing kat pizza hut tu jek..
tapi jaja suka la...

2 mangkuk sos utk yanie yang tamak sos..ngeeee :p

Ice lemon tea utk jaja..dan yanie plak amik tea lychee..

Dekat sejam lebih jugak kitaorang dok berborak kat situ..
sambil makan sambil borak..
sambil buat sesi luahan2 perasaan....
hehehheh

Pagi tadi jaja drive ke sekolah sambil menangis...
sebab tengah hari ni,mama dah nak balik ke Perak semula...
will miss u mama...

4 Beu-T Is Talking:

Cho Zila said...

der pernah makan kat sini tapi tersilap pilih kot terus rasa tak nak lagi makan kat situ...

JaJa'Z said...

cho zila...kalau salah pilih menu memang serik dah nak makan..sbb tu jaja jenis makan menda yg sama jek ulang2...

Mamamya said...

akak x penah makan sini jaja....kat melaka ada x ek...?

tetiba akak pun rindu sgt kat mak...

JaJa'Z said...

ada kot kak..try la cari nanti..nanti bleh cuma menu2 yg jaja makan ni...

Related Posts with Thumbnails