JaJa'Z Latest Stories

Monday, February 27, 2012

Kitab2 Dah Sampai...

Alhamdulillah...
 Sekali lagi Allah permudah kan rezeki kami...
last week..En Zack ke KL dalam 3 hari untuk uruskan pembelian kitab2 agama dia..
tu yang bini dia ni jiwa lara kejap...
lara mengada2..padahal suami setakat g KL jek...
tapinya kalah macam suami tu gi jauh sangat...

Ni antara kitab2 yang sempat En Zack beli...
fresh dr dalam kotak lagi time ni..
selain kitab, ada jugak En Zack amik ubat Herbatussauda dan juga minyak berubat..










Skang ni En Zack tengah gigih masukkan tiap2 kitab ke dalam blog dia...
sampai wife dia ni nak guna lappy utk update blog pun susah...
kecik hati i tau.....
hehehhehe

If ada yang berminat...
sila lah jemput ke blog En Zack yek...


^___~

6 Beu-T Is Talking:

ctmarqonah said...

Waahhhh!!! Bagus2... Menceburkan diri dlm bisnes... Gud Luck akak n hubby akak!!!!

::Azura Rahman:: said...

Herbatussauda tu mmg nama ubat tu ke?.. or jaja typo.. habbatussauda?..

ubat tu berbentuk mnyk or kapsul?.. habbatussauda bagus dlm perubatan Islam.. insya-Allah..

εïз mummyHaza εïз said...

banyak kitab2 dah sampai...

JaJa'Z said...

Teh, saja nak mencuba rezeki ikut jalan ni plak teh...

JaJa'Z said...

kak zura..typo kak..betulnya..habbatussauda..memang banyak khasiat.dlm hadis pun mmg ada menyatakan khasiat habbatussauda ni....dia dlm tube bentuk minyak..

JaJa'Z said...

mummyhaza..jemput2 ke blog sana yek...

Related Posts with Thumbnails