JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 16, 2011

Destinasiku...Setakat Ini :-)

Hello2....Assalamualaikum semua... :-)
Setelah 3 hari tak online..memang la tangan ni sangat2  gatal nak menaip entry...
Alhamdulillah...ada kesempatan ber online ni...
dapat la jaja lepaskan rindu kat blog gurly2 jaja yang satu ni...

Entry sebelum ni secoet jek jaja dapat taip...
seksa amat rasanya nak menaip guna touch screen tu...asyik salah tekan jek..
maklum la..jari jaja ni kan gabak sket...
nak tekan satu huruf..yang keluarnya dua tiga huruf...
hehehhe
ni baru la dapat online dr lappy sendiri....
nikmat betul rasanya...

Alhamdulillah..
percutian jaja masih diteruskan lagi...
so far, semuanya berjalan dengan lancar...ok jek...
tapi nak cerita kan semuanya time2 cenggini memang tak lah..
tak kuasa jaja nak karang panjang2 lagi...
ni pun orang semua dah berdengkur..jaja plak dok galak mengadap lappy lagi...
hehehhe
kalau mengarang bagi..mau sampai azan subuh pun tak siap2 jugak kan...
jadinya, nanti2 je lah yek jaja story kan satu2...

So, untuk setakat ni....jaja dah selamat..

Menghadiri majlis perkahwinan blogger...
si Linda Gojessss di Shah Alam


Dating untuk kali keduanya dengan blogger model Colgate
hehehhe
Si cute Dieya...


Jaja dah selamat tinggal jejak kat IKEA....

Jaja dah rendam2 kaki kat

Kolam Air Panas Sg Klah Sungkai...

Balik ke kampung di Sitiawan and petang2 amik angin di.....

Teluk Batik dan Lumut....

dan officially now jaja dah selamat berada di ....

Penang!!!!

Untuk esok plak, insyallah jaja akan meneruskan misi untuk ke
Toy Museum dan Bukit Bendera.....
harap2 ada lah rezeki untuk jaja yek....

Till then..tata :-)

4 Beu-T Is Talking:

Miss Sorbet Purple said...

hamboii sakan berjalan naa.
dahsyat sungguh penangan dapt cuti tu ye? habis di ronda satu Msia.


Kak Jaja tq for coming =)

JaJa'Z said...

linda, sekali sekala dik...dah alang2 cuti balik kampung..jadinya kita jalan bagi puas2..nanti dah mula sek..bz sakan dah...

azila said...

memang cuti2 mesia btolla jaja kali ni...jeles zla tgk.heheh..nak p ikea gakla nanti, ader sales ker jaja?byk borong?

Cik Suheela said...

shah alam. KL. Penang. Fuhhhh mcm2 tmpt sis pegi 1 masa hehehe..happy holiday ;)

Related Posts with Thumbnails