JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 26, 2011

Balik Kampung Time!!!!


Alhamdulillah....
segala bag2 baju..segala kuih muih dan kelengkapan2 lain
dah selamat tersimpan dalam kereta...
Insyallah, pagi nanti dalam kul 4 pagi jaja dan En Zack akan bertolak pulang..
ke kampung jaja di Perak...

Memang excited sangat2 dah rasa...
tak sabar nak jumpa ayah and mama..tak sabar nak jumpa adik2...
rindu nak peluk mama.... :-)
hehehheh

Korang semua doakan perjalanan kami berjalan dengan lancar
dan selamat sampai ke destinasinya yek...
Jaja dan En Zack akan berhari raya di Perak dahulu dan petang hari raya pertama,
kami berdua akan gerak ke Penang plak untuk ke kampung blah ayah jaja...

Untuk semua pembaca2 blog jaja..semua kawan2 kesayangan jaja...

jaja nak ucapkan

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 

Maaf andai kata ada kata2 jaja yang menyinggung korang semua...
terlajak kata, tersalah bahasa...
harap2 dimaafkan yek...
Jaja doakan semoga semuanya akan happy2 selalu untuk menyambut Hari Raya nanti..

Blog jaja ni insyallah akan berehat seketika..
memandangkan daku ini tidak lah ada broadband untuk online...
makanya jaja akan kembali bersiaran selepas seminggu balik dr bercuti nanti yek..
tapi kalau ada kesempatan, jaja akan jenguk2 juga blog ni nanti...
mana bleh tinggal lama2 kan..rindu woooooo

Akhir kata....
Salam sayang dr jaja berdua...dan salam lebaran untuk semua....


4 Beu-T Is Talking:

Kumbang Jingga said...

selamat balik kampung

teratai said...

selamat bcuti n bhari raya...

ziraziz said...

slmt blk kg n berhari raya kak jaja..

PatinPasta said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Jaja sekeluarga. Maaf zahir batin. Travel safe and have fun :)

Related Posts with Thumbnails