JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, April 6, 2011

Nostalgia V.06 : Cer Teka ...

Rasa2nya ..Sapa ni ek???

6 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

wah..boleh tahan ROCK en Z kak jaja ni ye...hehehehe...en Z yg kt tengah2 tu kan?

ita citot said...

yg tengah2 itu adalah mr. z. sungguh rugged beliau berambut panjang. hehehee ;)

JaJa'Z said...

kasih: dia la tu..sapa lah lagi kan..dulu dia memang lain dr yg skang ni..hehhe

JaJa'Z said...

ita: tu pendek je tu rambut dia..masa akak jumpa dia ada sekali tu..rambut dia dekat pinggang..tapi rambut dia lawa..tebal..

ita citot said...

pinggang kak?? huyooo!! memang rawk ah mr. z nih. tgk ni pon nampak mcm lembut jek rambut dia kak. jelesh ohh... ;D

JaJa'Z said...

ye dik..kat pinggang..pastu baru dia potong sket..and last sekali thn 2005 dia potong pendek terus sebabnya nak jumpa bakal mertua..hahhaha

Related Posts with Thumbnails