JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 5, 2011

Happy Birthday My Love..


Giler2 kena touch up gambo tok janggut ni..heheh
gambo pakai jubah..tapi ada love2 gitu..
ampun..ampun...:p

Actually, hari ni birthday my dearest En Zack
yang ke 33 tahun....
jaja tak sempat pun nak beli apa2 untuk dia lagi..
cadang2 dalam kepala ni nak belikan wallet jek..
kesian tgk wallet dia yang dah macam orang kena sakit kulit..
tersopak sana sini blah luar nya..
hehehhe
sabar yek..nanti ada masa kita pi beli sama2 okeh..

Abang,
Selamat ulang tahun kelahiran yang ke 33 tahun..
saya doakan semoga abang dimurahkan rezeki oleh Allah..
dipanjangkan usia abang,dipermudahkan oleh Allah dalam segala hal..
dan doa saya semoga jodoh kita  berkekalan sehingga
ke akhirnya...

Love u soooo much.....

10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...wah ada candle light dinner ke nanti..heheheh...sambut besday

kasih suci said...

hepi birthday to Mr Z....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...hepi sokmo2 la deh...

azila said...

wahhh..jaja, tertinggal ayat tu..saya doakan bukan ker sayang doakan ker..hehehh:)

ita citot said...

selamat hari ulangtahun kelahiran mr. Z! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat dan hepi2 slalu.. =)

JaJa'Z said...

hawa: takde pun candle2 lite dinner ni..tapi semalam makan special jugak la..tapi dr kedai..hehehhe

JaJa'Z said...

kasih: thanks dearrrrr

JaJa'Z said...

zila: jaja memang bahasakan diri dengan suami SAYA...takde sayang2,ayang2,baby2 tau..hehehhe

JaJa'Z said...

ita: thanks dearrrr

ahkakbatik said...

mudo-mudo laie.... moga panjang umur kome berdua murah reseki ya aminnn.....

dieya said...

happy birthday b zack! moga panjang janggut... ehhh... panjang umur!

Related Posts with Thumbnails