JaJa'Z Latest Stories

Sunday, March 27, 2011

Not So Lucky Number!

Ingat kan tahun ni..ada la rezeki untuk hadiah cabutan bertuah..
time meeting PIBG pagi tadi..
paling2 kurang pun boleh la dapat hamper ke...

Tapi tadi sampai ke sudah tak dapat...
yang dipanggil...171,173...hish!!! memang takde onggggg betul..

Sampai la kat grand prize cabutan bertuah tadi..
sebiji basikal tu..mau nya tak nak kan...
kot2 ada rezeki, bleh jugak jaja mengayuh petang2 keliling taman ni...

Nombor cabutan bertuah bagi hadiah utama sebuah basikal...
Nombornya ialahhhhhhhhhh

Satuuuuuuu!!
Tersenyum2 dah jaja time ni..

Tujuhhhhhhhhhh....!!
Yes2..mintak2 la dapat....

KOSONG!!!!!

OMG!!!! sikit jek lagi...punah harapan kuuuuuuuu
last2 hadiah utama tu dapat kat cikgu sek jaja juga...
kemain suka minah tu dapat basikal...

Huh! jelesssss

4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

adeh.. camner diorang ter skip nombo k jaja nih? ada org sabotaj ke? jeng.. jeng.. jeng..

JaJa'Z said...

tu lah dieya..akak rasa ada orang mandrem kat nombor akak la..sebab tu la terskip..kalau tak, bleh dah kayuh2 basikal petang2..hehhe

mzhany said...

jaja,
kalau bab cabutan bertuah kan, hany selalu je tak dapat...hohoho tensiii jer

JaJa'Z said...

hany..selalunya jaja mesti dapat..kali ni memang takde luck..kita tunggu cabutan bertuah hari sukan nanti plak..

Related Posts with Thumbnails