JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, March 16, 2011

Nostalgia V.06 : Sedondon Ke Dinner..

Masa ni sekolah jaja ada buat family dinner kat Hotel MS Garden Kuantan..
ni  la first time jaja reveal En Zack kat cikgu2 sekolah jaja..
kalau tak silap jaja ,dalam tahun 2005

Status : Still bercouple lagi..hehhehe

10 Beu-T Is Talking:

farhana_aziz said...

pheeewwwwwwiiiitttttt~sedondon gitu.hihi

kite ni tak pernahnya sedondon..except baju kawin.haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

lovey dovey sehh~
hahaha! tapi dua2 memng sedondon sepadan. =D

Citarasa Rinduan said...

wah....jelesnya daku..
sedondon ko..
first time lihat en zack berpakaian
kemas...mmg smart abis

JaJa'Z said...

farhana..zaman bercinta..gitu la :p nak sedondon aje kalau boleh gi mana2...

JaJa'Z said...

Danial: ni perli ka apa ni? hehhehe

JaJa'Z said...

ayu; time tu je la dia nak pakai cenggitu..waktu2 lain jangan harap la weh..balik2 t-shirt jugak yg dia sauk...

dieya said...

sweet!!! b zack rock laa.. rambut belang lagik! tak sangka skrg dah ala2 ustaz gitu :-D

JaJa'Z said...

dieya: kuingatkan takde sapa yang perasan..time ni zaman2 jahiliah dia lagi..hehehhe

Mamamya said...

pheeeewittttttttt...so sweet la dear..

ini gaya ranggi mr.zack la dieya..ngeeee...camana lah mr.zack masa 1st time jumpa bakal pak mertua dulu yerk..x kan rambut kaler2 cenggini kot....ehehehehe...jgn marah yer jaja... :)

JaJa'Z said...

hahahha..no lah kak...rambut cenggitu kejap jek...tak lama lepas tu dah hitam semula..biasa la jiwa muda lagi time tu...

Related Posts with Thumbnails