JaJa'Z Latest Stories

Friday, March 4, 2011

Lapan Per Tiga Puluh Tiga...

Tetiba buat entry nombor2 plak...
ni ha.!.cer korang tgk gambo kat bawah ni...
pastu kira ada berapa orang semuanya yek...
Kira dah??

Ada berapa orang semuanya murid2???

Yerrrr pandai! 8 orang kesemuanya yer....

Ha, tu lah jumlah pelajar kelas jaja yang datang untuk kelas tambahan WAJIB semalam...
kelas tambahan lepas sekolah kul 3.00 - 4.30 petang..

Menarik kan????

Nampak gayanya cikgu dia sorang ni je lah yang syok sendiri..
dengan harapan semua student akan datang kelas tambahan petang semalam...
dengan semangatnya jaja gi photostate kertas2 soalan...
dengan semangat nya jaja stapler segala kertas2 soalan...
dengan semangat nya jaja gi amik kertas2 graf nak bagi kat bebudak ni buat latihan...

Last2..rasa frust sangat2 bila kul 3 petang, hanya 8 orang yang menjengah
ke makmal komputer jaja...

Yang lain mana ni???

Diaorang semua dah komplot tak nak datang cikgu...

Takpe lah...
semua anak2 murid cikgu dah cerdik2 belaka...
semua anak2 murid cikgu dah banyak kali lulus agaknya
semua anak2 murid cikgu tak yah kena datang kelas2 tambahan dah
semua anak2 murid cikgu bleh lulus SPM dengan jayanya....

Let it be....
MODE: Frust tahap gaban!

7 Beu-T Is Talking:

dieya said...

eh dieya kira cukup je 33 laa.. k jaja tak nampak ke? ish2 bebaik k jaja.. hari jumaat nih.. :-p

JaJa'Z said...

dieya: cait!!! ko jangan buat seram akak dik..semalam b4 balik..siap suruh bebudak tunggu akak sekali..sebab nak shut down lappy and tutup lampu segala...sampai bebudak ejek..'cikgu takut ek'..hampeh!!!

Syue Mustafa said...

Sabar ajer ler. Biasa ler bebudak sekolah, awal tahun mana nak study sangat. Dah dekat periksa nanti baru kelam kabut cari cikgu utk tuisyen.

JaJa'Z said...

syue: kalau awal thn mcm tu..dekat2 spm pun lebih kurang jek..kalau cikgu tak lebih semangat..takdenya diaorang nak usaha sendiri...

Mamamya said...

aduhai...klu akak jd jaja pun frust sgt...bila cikgu bersemangat anak muris pulak blh komplot x mau dtg...

suatu hari nnti dia org pasti akan menyesal dgn sikap yg mcm ni.....

iskh3 jaja...miss accountant tu mcmana blh nampak lbh dr 8 org pulak...dia kene pakai cermin mata mcm kita juga lah jaja..kan..kan..kan....

A.I said...

Along skang dah benti tuisyen kt luar sbb aku soh dia tuisyen ngan cikgu kat skolah je. lagi afdal!

farhana_aziz said...

memang frustkan kak..kita ni bukan main semangat nak ngajo, alih-alih bape kerat je datang..sabar je la..

Related Posts with Thumbnails