JaJa'Z Latest Stories

Saturday, February 26, 2011

Kabhi Alvida Naa Kehna...


Malam tadi jaja layan citer hindustan kat B4U sensorang...
dalam kepala ni dah set, jumaat malam ingat!!!
citer hindustan kat B4u....
bukannya apa..sebab jaja tak tgk lagi cerita ni...
so, tak tau guaner la cerita ni sebenarnya...

Overall...ceritanya ok2 je la..
part leleh2 air mata tu memang ada ..dua tiga kali jugak la..
mujur la tgk sesorang..kalau tak, malu i :)

Tapi terus terang jaja cakap..jaja tak berapa berkenan jalan ceritanya...
memang la diaorang (SRK & Rani ) fight for their true love..
tapi dengan cara curang dibelakang pasangan masing2..
dan akhirnya membawa kepada perceraian...
tang part tu...jaja rasa yang tak syok sangat nak tgk...

Apa2 hal pun tak leh lawan Kuch Kuch Hota Hai...
^___~

3 Beu-T Is Talking:

Jamiel said...

Peminat Bollywood ni ye..
Kuch Kuch Hota Hai memang best..
hu3..
Esok pun ada yang best gak kat TV3..

dieya said...

tak minat sgt hindustan.. tapi tengok kabhi kushi kat cinema sampai nangis2.. hehehe

Citarasa Rinduan said...

wahhhhhhhhhhhhh

tamolah kalau macam tu layan filem tu..

sama macam jaja, dieya, jamiel..sama2 suka filem lama SRH

Related Posts with Thumbnails