JaJa'Z Latest Stories

Thursday, February 17, 2011

Jawapan Teka2 Barang ....

Hehehhe....
wah! ramai gak yang joint main teka2 barang kat entry jaja semalam..
ada yang kata CD lah,stamp box la,jam Disney la,Cermin la..kotak tisu pun ada...
bagus2...kreatif2 sungguh blogger2 ni dalam bab2 meneka2 ni kan...
ni blom jaja buat contest betul2 lagi ni...
ni baru jaja buat contest 'asal boleh' jek...kalau contest betul2..
apa lagi la jawapan yang korang bagi kat jaja kan..
Korang rasa kotak ni kecik ke besar sebenarnya?
hehhehe
nak tau apa sebenarnya isi di dalam????

Jawapan kepada tekaan korang semua ialah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Personalized Stamp!!!! 
Stamp yang cop2 kat buku tu...
hehheheh

So, jaja tempah stamping ni untuk jaja cop kat buku student2 jaja lepas ditanda.. 
hehheheh
Cute kan..?

Memandangkan tak ada yang dapat bagi jawapan dengan TEPAT..
maka, hadiah ditunda ke sesi teka2 yang akan datang...
nanti2 bleh cuba lagi yek...
yang meneka tu....thanks banyak2 tau....

Semangat nak menanda buku lepas2 ni...

11 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

ala...umai nie tak boleh pakailah..
lepas nie ayu nak jawab sendiri

but..sangat cute lah......anti nak tempah utk umai..heheheh

JaJa'Z said...

heheheh..good try ayu..nanti2 tempah untuk umai tau..tapi jangan di main cop2 kat dinding umah sudah la yek..hehhehe

marina anakcikbob said...

rasa semangat pulak nak masuk kelas kak jaja.. haha..

JaJa'Z said...

marina: cait!!!! nak kena rotan niii!!!!

dieya said...

comelnyer!!!!!

k jaja tempah kat ner? nanti besday my adik sedara boleh belikan dia satu.. bior dia maip cop2 satu rumah.. bagi berseri2 rumah my aunty.. hahaha

::Azura Rahman:: said...

jaja.. kzura dh jawab stamp laaaaa... ni yg nk nangis nie.. huhu..

JaJa'Z said...

dieya: akak tempat dr member..dia gi tempah kat giant rasanya..tak mahal pun..dlm rm15 jek...maybe kat kl lag banyak yg lawa2...

JaJa'Z said...

kak zura, remember? jawapan yang tepat okeh...akak teka stamp lain kan..heheh

::Azura Rahman:: said...

akak teka stamp cop ler.. tp ada mini je.. ingatkan ada a few dlm tu.. yg tocik2.. tp mmg tau itu stamp.. cuma x tulis arr personalized stamp..

cis.. nk betol2 tepat dgn perkataan dia.. mana aci.. huhu..

JaJa'Z said...

kzura: tunggu next teka2 ek..hehhehe

kasih suci said...

cutenye stamp tu...sure pasni student excited sebab dpt stamp yang cute dari cikgu jaja yang cute tu....hehehe

Related Posts with Thumbnails