JaJa'Z Latest Stories

Saturday, December 18, 2010

Really Miss Them... :-(

Memang betul2 terasa lah...sunyiiiii jek skang ni...
takde dengar suara diaorang jerit2,takde dengar suara diaorang gelak2..
dan yang pasti
takde suara budak2 ni panggil jaja kat pintu belakang suruh amik lauk.!!!

Huh!
giler2 punya rindu lah kat diaorang..
Maybe sebab life jaja just dengan En Zack jek..kami berdua jek dalam umah ni..
jadi budak2 berdua ni lah yang jadi peneman jaja
walau ke mana pun...
 Gi outing shopping!
 Ajak gi makan2 time lapar!
 Shopping baju raya!
Buat xtvt kat belakang umah kitorang!

Gi kenduri kawen!

Gi memancing!

Gi  beraya!

Selain En Zack..dua2 minah ni la peneman jaja..
kalau nak gi mana2, ajak jek..sah2 diaorang nak ikut..walaupun sekadar
nak gi beli roti kat kedai depan nunnn...

Time jaja masak,diaorang la teman jaja berborak kat dapur..
Time jaja teringin nak makan ais krim,bebudak ni la peneman jaja sodok2 aiskrim
dalam kon...

Oh! My.....Rindu nya... :-(

Korang jangan la balik kampung lama2 sangat..Cik Jaja boring korang takde!

Jaja'Z: En Zack tetap teman time tido!

6 Beu-T Is Talking:

honeyvsbee said...

anak sapa tuh ?

JaJa'Z said...

bee: anak jiran sebelah umah..kalau bee selalu baca blog ni, memang jaja banyak dengan bebudak 2 orang ni..

sal said...

singgah sebentar di sini..tuan umah yg ceria2 selalu..salam ukhuwah

mzhany said...

uuu, xpe xpe, dah nak habishh cuti skolah ni, sabo yer cik jaja...

Mawar Merah said...

Cutenye adik2 tu...

farhana_aziz said...

untung kak jaja ada budak2 2 orang tu..saya kalau hubby xde, dokla sorang2..huhu.shopping pun sorang2.

Related Posts with Thumbnails