JaJa'Z Latest Stories

Sunday, December 26, 2010

Outing Ngan Yanie..

 
Last week jaja ada outing dengan my x-schoolmate
lama sangat rasanya tak outing dengan member jaja si Yanie ni...
last jumpa pun time raya dulu Yanie dtg beraya kat umah jaja sambil bawa kenal tunang nya..
kalau nak kira outing, rasanya dah 2 thn kot tak keluar dengan dia..
hehhehe
nama jek dok satu kuantan kan..tapi nak jumpa pun susah..
masing2 dengan life masing2..
Petang tu kitorang ke ECMall..
yanie ni ha teringin nak makan kat Noodle Station..
hari tu dia dah nak pi makan situ dah, siap dah tanya jaja apa yang best makan kat situ..
alih2 dia plak ada hal lain..
jadinya dah alang2 ke ECMall, jaja pun bawak la dia makan kat situ...

Untuk jaja...
Springy noodle with prawn tempura and wantan
dicadangkan...
TAKYAH LA! 
korang order menu ni...tak sedap laluuuuuu...
mujur ada udang ngan wantan jek...mee nya hampeh..setakat kuah macam rasa kicap jek..
buat sendiri pun bleh..

Tapi mujur la jaja ada order
Tomyam soup ni...
bleh la mengubat hati yang lara dr mengadap mee kicap tu...
ada udang, fishball,oyster mushroom,straw mushrrom..fried dumpling..
udangnya bersepah2..ada dekat 8 ekor kot...puas makan..

Untuk yanie plak..jaja suruh dia makan ni..
Kueh Teow Ladna...
setakat ni jaja rasa yg ni jugak la yg mabeles 
ni yang buat jaja malas nak try menu2 baru..takut tak sedap...
dan dah terkena pun...

Lama jugak la kitorang lepak kat situ..sambil mendengar ;kisah;2 dr yanie..
maklum la lama tak jumpa...
bila dah laki ngan tunang masing2 takde..bleh la bergossip2 sket..
hehhehehe

Jaja'Z: Gi situ makan jek...

4 Beu-T Is Talking:

azila said...

sedapnya..tp dah lama x p mkn kat Noodle Station..sbb dah blacklist dr senarai kitorang:)

JaJa'Z said...

zila: kenapa? service tak tip top ke? atau tak kena dengan selera?

farhana_aziz said...

erm xsedap eh..baru nak try..huhu

JaJa'Z said...

farhana..try yg kueh teaw ladna tu..yg mee akaka makan tu tak sedap..

Related Posts with Thumbnails