JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 1, 2010

Bonus RM 500 : Dah Masuk!!!


Semua pekerja2 GOMEN....
jom2 kita godek2 akaun gaji masing2...
duit BONUS RM500 dah selamat di bank in dalam akaun kita..!!!

Alhamdulillah...
rezeki namanya tu..memandangkan gaji bulan ni pun lambat lagi kan....
dah dapat duit tu jangan enjoy sakan plak ek...

Jaja'Z: Syukur pada Allah..

6 Beu-T Is Talking:

Whitey Mommy said...

nak sikit bleh ...:P

AdiaLuze said...

Alhamdulillah...

Ada la jgk drpd kami ni..nama je keje kompeni melayu...bonus, jgn kata 500, 50sen pun toksah mimpi lee...

dieya said...

wah, dah dapat bonus yek! untung org gomen yek, belum year end dah dapat bonus. org swasta kena tunggu habis year end dulu, then close account, then bursa reporting.. bla.. bla.. bla.. thennnnn baru boleh kira bonus dapat ker tak..

k jaja now dah masyuk bleh laa dtg shopping kat kl ;-)

Suzie said...

bkn bonus la,bantuan khas kewangan...pathetic kan??zaman bila ntah last kita merasa bonus tu...

Mawar Merah said...

Dh check acc. Xdek pun!!! huhuhu..wuwuwu.. isk2 ='(

A.I said...

wuhuuuuuuuu!! sronoknya dpt bonusssssss! (^_^)

Related Posts with Thumbnails