JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 24, 2010

Happy Birthday Baby....

Hehhehehe...
sedar tak sedar dah 2 tahun rupanya blog jaja ni beroperasi...
dari suka2 sampai la skang ni dah jadi satu kemestian untuk berblogging..
kalau sehari tak jenguk blog, rasa tak complete jek aktiviti harian jaja ni...

Dengan blog ni jaja dapat luahkan segala cerita suka duka
berkongsi ketawa dan air mata,berkongsi kesukaan dan interest jaja
dan dengan blog ni juga lah jaja dapat kenal dengan blogger2 dr seluruh pelusuk dunia
tak kira la kat Malaysia ni atau pun dr luar negara sana..
walaupun tak pernah bersua muka,tapi bagi jaja persahabatan yang terjalin mmg amat bermakna..

Semoga dunia blogging ni terus meriah sampai bila2..
untuk kawan yang sentiasa menjengah ke blog jaja yang tak seberapa ni
million thanks untuk korang yek...

Jaja'Z: Kena buat birthday party ke ek?

6 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

epi bufday to this blog :) luv it jaja...terutama kalau ada entry pasal makanan..hehehe

mzhany said...

hepy burfday buat
http://jajazack.blogspot.com/


yeayyy!!!

JaJa'Z said...

honey: tq dear..harap2 dapat upgrade lagi blog ni...

JaJa'Z said...

tq hany....

dieya said...

happy birthday blog JaJa'Z !!!

always pink, always ceria, always my favourite!

buat laa birthday party.. buat laa.. buat laa..

JaJa'Z said...

dieya: okeh..akak buat esok..be my guest ok...

Related Posts with Thumbnails