JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 29, 2010

Chicken Chop Punya Cerita...



Alkisahnya malam semalam En Zack bagitau jaja pasal ada gerai western food
kat tempat kolam memancing..

Ja,kudin cakap ada gerai jual western food kat kolam Gambang..nak gi??
awak kan suka makan chicken chop...

Chicken chop bang? okeh gak tu...

Dengan ujan dok menitik2 lagi..dengan sejuk kemain lagi..
jaja ngan En Zack pun siap2 la nak gi ke kolam memancing Gambang tu
yang terletak lebih kurang 10km dr umah...

Dalam kepala ni dok terbayang,cuaca sejuk2 ni makan plak chicken chop yang sedap..
uhhhhh..amatlah syahdunya kan..

Lepas 10 min drive kereta, sampai la kat tempat yang dituju..
kitorang jalan punya jalan,lalu lepas satu gerai ke satu gerai...
NAN ADOOOOOO
gerai yang jual western food nya..
gerai masakkan thai belambak2 la..

Sebab malas nak jalan jauh lagi,last2 En Zack tanya la kat salah sorang makcik yang berniaga kat situ..

Ada gerai jual western food tak kat sini?

Makcik tu pun jawab

Ishhhh..dah lama tutup gerai tu...skang ni gerai tu dah jadi public toilet!!!

HA!!!!
public toilet???

Adoila..sabar je lah akuuu...
rupa2nya kat area kolam memancing tu takde sediakan toilet..jadinya bila ada gerai yg kosong terus 
jadikan toilet kat gerai tu jd public toilet..

Aduh aduh!
potong stim betul lah...
kempunan nak makan chicken chop..

Balik tu bila En Zack tanya semula kat member dia..
rupanya member dia makan western food tu awal tahun hari tu lagi...
tapi gaya cakap, macam baru makan last week jek..
haishhhh! hampisssss

Jaja'Z: Last2 blah macam tu jek...

2 Beu-T Is Talking:

Ogy said...

hehe kelakarlah...gigih mencari kedai chicken chop tu yaa...

aZaMieTa said...

sian dia.... ;)

Related Posts with Thumbnails