JaJa'Z Latest Stories

Saturday, September 11, 2010

Apa Yang Paling Tak Suka Pasal Raya.... :(

Yer jaja tau..time raya2 ni tak mo sedih2
semua happy2 sambil jumpa sanak saudara,makan ramai2,layan tetamu yg datang
kiranya semuanya yang happy2 je lah

Tapi dalam banyak2 menda yang happy2 je ni..
ada satu part yang jaja tak berapa gemorrrrr tapi terpaksa lalui jugak
nak2 kalau time2 raya ni
nak tak nak,pekak kan telinga je lah!

Dieya,If u read this
betullah apa yang diceritakan dalam blog dieya hari tu..

Ni orang rumah Rul(En Zack)... Takde anak lagi..berapa tahun dah kawen
takde anak pun lagi!!!

Aku hanya mampu tersenyum, dan blah dr situ :(

Jaja'Z: Sabar Jaja...SABAR

6 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

itu pemikiran melayu yang tipikal jaja...

anak tu kan rezeki...hehe

JaJa'Z said...

tu lah abang eq..mujur ada gak lepas tu orang lain menyampuk..'biar lah, blom ada rezeki dia'...

::Azura Rahman:: said...

ermm.. akk dh lalui 8 tahun perkara ni jaja.. dan kerana ini semua lah akak menjadi seorg yg x suka berjumpa orang.. walaupon kawan2 lama sendiri.. org cakap akak sombong.. bile time raya.. akak jadik susah hati nk pegi ziarah sedara mara xpecially sedara belah suami.. ayat diorg semua 'tajam' mengalahkan mata pisau.. hati ni bukan sakit lagi.. tp pecah berderai rasanyer.. kalu ikut nk nangis mmg time tu jugak.. kan???...

Sabar ye Jaja.. akak jugak mengalaminyer.. kite bukan x nk anak.. but ini semua kuasa Allah.. teruskan berdoa.. Jaja masih muda.. harapan masih tinggi.. teruskan ikhtiar.. insya-Allah..

JaJa'Z said...

kak zura: kita sama2 tabahkan hati..dan berdoa banyak2 semoga rezeki itu berpihak pada kita..apa yg akak cakap tu...semuanya sama dengan jaja..diri ni jd paranoid nak jumpa sedara2...

dieya said...

ohh k jaja, dieya tumpang sedih + sakit hari baca statement yg diorg bagi k jaja tu. diorg ni tak fikir perasaan org langsung! kenapalah nak highlight perkara yg menyedihkan org, why not say "ni org rumah dia seorg cikgu yg berdedikasi, pandai masak, baik hati, kelakar pulak tu!" kan sedap sikit kita dengar.

i hv calculated ada 10 org (maybe more) tanya dieya about the big M word. memang menyakitkan hati. betul kata k jaja, sabar je laa.. sabar.. walaupun rasa geram sangat2!

ibh said...

Heee..kita buat pekak telinga ja lah jaja..Sue pun dah lali dgn ckp2 org nih..

Related Posts with Thumbnails