JaJa'Z Latest Stories

Thursday, August 19, 2010

Yeah! Yeah! Dapat Pen 'GUMOK'

Bila dah nama nya cikgu sekolah
segala menda nak kena kreatif..nak2 plak dalam penyediaan
buku rekod mengajar ni..

bukan apa..
juat nak bagi nampak meriah jek
warna warni sket, tampal2 kertas warna sket, gunting2 kertas sket
macam2 la nak bagi buku RPH nampak ceria

jaja ni pun bukan la kreatif mana pun
tapi buat la jugak selagi daya termampu
dan yang pastinya dalam pensel case jaja memang penuh dengan pen warna warni
tapi yang leceh nya, tiap kali nak guna warna lain..kena tukar pen lain
sampai kekadang tu naik penat dok tukar2 pen

Last2 baru ni masa merayap ngan Thumbe'Nina' ke ECMall
terjumpa la
Pen GUMOK ini..
yang debab dan penuh dengan dakwat warna-warni
dalam satu pen
Lagi senang kerja jaja lepas ni...
Dalam satu plastik tu ada dua batang pen
ni pen yang kedua GUMOK
ada satu lagi..lagiiiiiii GUMOK...lagi banyak warna
tapi rasa macam susah plak nak menulis kalau dah besar sangatkan...
kat blah atas tu siap ada Hello Kitty lagi
Cute kan...
Dan tangan yang menulis pun GUMOK jugak...
^___~

p/s: Bebudak ni kemain mengayat nak sebatang..kem salammmmm

12 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja

rindu kat kamu, singgah lps round rumah kawan-kawan..

tu dia, langsir baru...rumah cat baru...cunnya...

lawanya pen dia, tapikan ayu kurang suka pen yang besor2,,,,pasti hasil tulisan ayu kurang lancar...lembab ajer....

salam ramadhan cikgu jaja....

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak nak pen tu....

JaJa'Z said...

dear ayu..a'ah kan lama kita tak ber'sapa' sejak ayu bz uruskan has en zalie kat spital..jaja harap semuanya akan kembali seperti sedia kala ok..

pen ni jaja just guna untuk lukis2..bukan utk menulis pun ..tak berapa berkenan sebab mata pen tu kecik sangat..hehe

JaJa'Z said...

dear ayu..a'ah kan lama kita tak ber'sapa' sejak ayu bz uruskan has en zalie kat spital..jaja harap semuanya akan kembali seperti sedia kala ok..

pen ni jaja just guna untuk lukis2..bukan utk menulis pun ..tak berapa berkenan sebab mata pen tu kecik sangat..hehe

JaJa'Z said...

hawa: nak ke..? hehhee

dieya said...

dieya pun ada pen gomok gitu atas dia ada telinga minnie mouse, tp x byk kaler sgt cam k jaja nyer, ada 5 kaler je kot.
simpan bebaik pen tu nnt takut tiba2 tumbuh kaki lak gi jln masuk pencil case students ;-)

dieya said...

eh lupa nak puji langsir baru yg cun! whitey mummy tu amik upah design langsir ye?

JaJa'Z said...

dieya: tiap2 kelas bebudak ni dok ushar pen gumok akak tu..jangan harap la nak bagi..kem salam awal2..

hehhe..lawa ek...a'ah whitey mommy tu amik upah jahit langsir..kalau dieya berminat nak tempah..leh contact2 dia...

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

aZaMieTa said...

kiut pen akak. hello kitty lg. hehee ;) pen yg gumok2 nih mmg mate dia kecik jek kan kak

JaJa'Z said...

azamieta: memang dah dik..kalau mata besor..lagi besor la pen tu..but i like..

Related Posts with Thumbnails