JaJa'Z Latest Stories

Thursday, August 12, 2010

Potluck Pra~Ramadhan...

Ampun! Ampun!
mintak maaf bebanyak la sebab kuarkan entry pasal makan2 dibulan puasa ni
hehehhe
tak sempat jaja nak selitkan entry ni before puasa hari tu...

jaja rasa ramai agaknya kat sek or pejabat2 yang buat potluck
time hari last before puasa hari tu..
sama la ngan kitorang kat sekolah ni...
dari last week lagi dah plan nak buat potluck..
tu yang jaja pi tempah DEVIL cake tu...

Malas nak citer banyak..layan je la gambo ek...
Ayu2 gitu nak menyuapppp :p
Atas(kiri)..pizza yang jaja bawak..berdesup je licin lepas letak 15 minit...
memang banyak makanan hari tu
jaja ngan kengkawan tempah nasi minyak
ada yang bawa soto, nasi dagang,nasi lemak, laksa
kuih muih, dessert...memang kekenyangan la hari tu

Tuan pengetua pun joint sekaki...
jemput makan cikgu....
GPK2 pun 'turun padang'
Lepas makan semuanya kekenyangan...
tapi the best part is..
pemakan terbaik goes tu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
KAK PAH!!!
Saje buat 'khianat' ke Kak Pah..
sebab jaja tau dia baca blog jaja
jangan marah haaaaaaaa :p
Memang puas hati makan hari tu...
dan happy sangat dapat kongsi bersama rakan2 pizza ngan devil cake tu
suka sangat bila orang suka apa makanan yang kita bawak...
cuma tak sempat jaja nak merasa nasi minyak..
naik je bilik guru kul 2..semua dah licin di 'tapau'
tapi bagus gak..tak la membazirkan...

Insyallah, next potluck lepas raya plak kot
apa jaja nak bawa kali ni ek???

Ada cadangan???

4 Beu-T Is Talking:

bArdbOO said...

tros berbunyi perot sy..huhu

dieya said...

wahhh.. square shaped pizza itu nampak sungguh sedap n fluffy!
hari ni berbuka kat campus lagi... mee goreng rm 1.50 lagi laa jawabnya. tak sabar tunggu weekend nak gi pasar ramadhan!

cadangan pot luck lepas raya: nachos! :-D

JaJa'Z said...

barboo: heheh sorry la ek...diatas segala kesan2 sampingan membaca blog ni.hehhe

JaJa'Z said...

dieya: alloalaolao..sianya dia..berbuka ngan mee rm1.50 je dik...sabar2..weekend ni balik kampung bleh gi pasar ramdhan okeh...jgn tak ingat dunia time membeli dah la..hehhe

nachos?? pembelian oven still blom di approve...

Related Posts with Thumbnails