JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 8, 2010

Meeting la Pulooooookkkkkk...

Semalam dah meeting untuk karnival Kokuria
petang ni meeting lagi..
harap2 tak la lama sangat..balik2 isu yang sama jek diperkatakan..
mana plak stok gula2 aku nih...
time2 mata dah layu kuyu, bleh gak kunyah2 nak celik kan mata ni sket..
hehhehehhe

3 Beu-T Is Talking:

En iLham said...

saya paling tak suka kalau kene attend meeting.
huhu
ngantuk yang amat
tapi bila kene jadi tukang cakap taknak benti pulak
hehe

kasih suci said...

meting? xde sape yg ske attend meting..hahahahaha...biasenye kalau attend meting mesti bukak topik sendiri ngan kwn sebelah..hehehehe

JaJa'Z said...

syamil: ni pun sebab terpaksa gi la..mengantuk dengar orang je yg cakap..

kasih: akak bleh tahan sejam jek..pastu mula nak merapu buat hal lain..

Related Posts with Thumbnails