JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 28, 2010

Jaja 'Mengidam' Nak Ni!!!

Dari hari tu lagi jaja memang teringin sangat nak menda alah ni
kemain lagi jaja berangan nak panggang ayam,buat kek, buat pizza
buat baked macaroni,buat nachos and minced meat
Wallahhhhhh!!!!

pendek kata macam2 la yang jaja nak try bila dah ada menda alah ni

En Zack...
rasa2nya lah kan...bila boleh dapat hadiah kan saya
menda ni ?
before bulan puasa boleh ???
^__~

12 Beu-T Is Talking:

alinac lover said...

saya tingin piza

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...awe lama tak makan pizza..nando's pun jadi lah...waaaa...agak2 en.zack belikan ker.

mamarempit said...

ala...sebnonye kan...nk puase nanti berangan nk buat biskut raye...kan...hehehe...

tapi kan..kalo dh ada...tk mane je piza ke ayam panggang ke....

lain jadiknye....silap2 jaja pun jadi cake baker gak nanti..heheheh

tp memang sonok dpt oven...hahahahah

ibuayu said...

beli Bread Maker Zhulian...macam2 boleh buat..boleh meroti,pizza and memangggang

Mummy Zara Sofea said...

best ade ni..saya pun baru bli aritu...

JaJa'Z said...

alinac: jaja lagiiiii teringin buat pizza...hehehhe

JaJa'Z said...

hawa:tu lah hawa..nak 'jek' en zack kot2 dia belikan ke..hehehhe

JaJa'Z said...

mamarempit..jaja tak minat buat biskut raya kak..serius tak minat..tapi kalau buat makanan basah mcm kek, pizza,apa2 je lah yg kena panggang2 ni memang jaja suka..hehhe

JaJa'Z said...

ibuayu: sebelum ni serius jaja tak tau ada BM..nampak sangat kuno jaja ni kan...kalau tetiba jaja beli BM..wah! lagi advanced la nampak gayanya jaja kat dapur...

JaJa'Z said...

ibu zara: wah! baru beli? sah2 macam2 dah masak ek..? hehhehe

azila said...

jaja..samala, thn lps zla mengidam terlampau nakkan benda ni..tp dah dpt..mak mentua hadiahkan..heheh:)

JaJa'Z said...

zila: wah! best tu mak mertua bagi..apa projek paling best dah buat gina oven tu?

Related Posts with Thumbnails