JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 9, 2010

Ucapan Yang Mengharukan :(

Assalamualaikum
Selamat Hari Ibu !!!
Apa plan blogger2 semua sempena hari ibu ni ?
For sure ramai yang bawa ibu2 jalan2, celebrate dengan adik beradik
yang lain dan tak kurang juga
yang plan masak something special untuk yang tersayang

Terima Kasih untuk Kak Yatie
Ada gak yang sudi bagi jaja kad Mother's Day ni kan
.
.
Walaupun pada hakikatnya
JAJA BELUM MENJADI SEORANG IBU LAGI :(
Doa2 kan lah semoga jaja cepat dikurniakan cahaya mata
dapat la jaja sambut hari ibu tahun depan dengan lebih bermakna lagi
terima kasih kepada kawan2 blogger yg doakan jaja yer
semoga Allah makbulkan doa jaja
AMIN....

10 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

heheheheh rini nak wat bbq beramai2 yumm...

kasih suci said...

Selamat Hari Ibu Kak Jaja...Kasih doakan Kak Jaja cepat dikurniakan cahaya mata yang comel2..amin..

Khadijah Zek said...

Happy Mother Day

Danial Ikhwan Jaafar said...

saya doakan kak ja dan mr.zack agak dikurniakan cahaya mata, yang soleh. sejuk perut ibu mengandung. amin
=)

dieya said...

amin... moga kak jaja cepat2 bergelar ibu. i'm sure you'll be an excellent mum!

JaJa'Z said...

lelord: jelesnyaaaaa

JaJa'Z said...

kasih: tq kasih..amin..masin la mulut kasih tu..

JaJa'Z said...

khadijah: tq dear..thanks for drop by..

JaJa'Z said...

danial: tq danial..amin...

JaJa'Z said...

dieya: tq my dear

Related Posts with Thumbnails