JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 6, 2010

Sapa Kata En Ben Tak Reply Komen Blogger ??

Assalamualaikum
Jap tadi jaja ada terbaca kat blog En Ben
pasal susah senangnya nak menjadi body builder ni
Secara peribadi jaja tak tau macam mana cara pemakanan dan senaman diaorang
tapi yang jaja diberitahu oleh sorang brother badan ketak2 kat gym jaja tu
pada semua yang memang body builder
memang kena amik suppliment
korang jangan harap la angkat dumbell je bleh naik body macam
Arnold SusahNakEja tu...
Samala juga pada En Ben
maybe dia pun amik suppliment gak
jadinya saja jaja respond dalam entry nya tu
macam kat bawah ni
.
.
.
.
.

Dengan sepantas kilat En Ben terus jawab dalam next entri nya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
So, sapa kata En Ben tak reply komen2 blogger ?


8 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

ahha.
tahniah tahniah.
;)

JaJa'Z said...

hizami: tochey..tochey...

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol tu kak..komen awe pun dia pernah balas jugak

JaJa'Z said...

hawa: dia bz sket je..tu yang tak sempat nak balas semua..tapi once dia balas..memang suka la..

@juera said...

dia pnh bls komen ak dlm stu entry khas..bangga sat..yer la org femes..tumpang glemes skit..

JaJa'Z said...

juera: betul tu..kalau orang femes komen entry kita, mula la rasa kembang setaman je muka..hehehhe

ElyaElmo said...

die nye PA yang reply kot...ha3..
kidding!!~

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol tu kak jaja'z yg pntg dia ce komen kite...heheh

Related Posts with Thumbnails