JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, May 4, 2010

Photo Editor ~ Ada Sesapa Nak Try Guna Photoscape ?

Assalamualaikum semua :p
sorry terlewat sket update entri
tadi kata nak update petang, terlupa plak gi gym balik pun lewat kan..
so, malam jugakla baru jaja dapat berkongsi ilmu dengan semua
.
.
jaja tau, ramai yang tau macam2 jenis photo editor
maybe jaja je yg ketinggalan kot.hehhehe
so, mlm ni jaja nak berkongsi satu lagi photo editor
mana tau bleh digunakan untuk rakan2 blogger yg lain
maklumla..masing2 dok rajin nak upload gambor kan
jadinya lepas ni bleh update dan edit gambar2 kita tu utk lebih menarik lagi
.
.
Untuk download PHOTOSCAPE
bleh klik kat SINI yer...

Macam2 yang kita bleh buat dengan photoscape ni
nak boh frame,letak border,letak watermark ke
semua ada
nak combine gambar2 kita yang banyak2 tu pun bleh tau
Ni antara beberapa keping gambar yang jaja dah edit








Menarik kan ??
Selamat Mencuba :p





8 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

mmm tQ 4 sharing...nnt kasih nak cube la...

nieza said...

tima kasih Jaja'z...4 your info...lum try lagi..nanti leh la try2 edit photo..:)

Lelord said...

hehehehe cayalah jaja...br jek upload
tocei..xiexie ni...

JaJa'Z said...

kasih: try la..ok gak

JaJa'Z said...

nieza: try la..u mesti suka..jaja pun tengah2 explore lagi..

JaJa'Z said...

lelord: ha.gi edit gambo najla banyak2..

Suzie said...

jaja guna yg mana satu eh?selalunya i guna yg PAGE atau COMBINE punya photoscape...

JaJa'Z said...

kak suzie: sama la tu..jaja pun guna page ngan combine gak..

Related Posts with Thumbnails