JaJa'Z Latest Stories

Friday, May 28, 2010

Kesinambungan Citer Pizza Hut Semalam...

(pic gugel)
Assalamualaikum semua
jaja baru sampai umah je ni
penat dah gi gym pagi tadi
dah rehat2 kejap, then jaja rasa nak berkongsi cerita
pasal set pizza yang jaja beli semalam
Rasa bersalah ya amat kat En Zack
sob sob sob
:(
.
.
.
Alkisahnya set pizza yang jaja beli semalam
ada 2 set pizza personal,cross fries,garlic bread
dengan 2 ketul deli wing chicken
petang sampai umah je semalam
kitorang terus bedal separuh
En Zack bedal pizza ngan fries je
dan jaja bedal rasa semua skali dan seketul deli wing
bila dah malam
yang tinggal baki hanya 4 keping pizza lagi + seketul lagi deli wing
kiranya En Zack akan makan lepas dia balik dari surau
.
.
kemudian malam nya sambil jaja berblogging
rasa mengantuk ya amat
terus ke dapur dah bedal la deli wing yang tinggal seketul tu tanpa rasa bersalah
sebab pk En Zack memang tak brapa suka makan ayam
maybe dia akan makan pizza je
.
.
Pastu lepas En Zack balik dari surau
sambil dia tukar baju En Zack pun cakap
" Bestnya..nak makan ayam pizza hut la,ada lagi seketul kan?
yang tu abang punya, awak jgn makan plak"
Adoiiiii!!!
dalam hati jaja
"Mati dah aku kali ni, ayam tu aku dah bedal"
sambil En Zack jalan ke dapur
" Awak jangan nak 'ngecek2' ayam abang tau,awak makan dah tadi seketul"
jaja dah terkulat2 dah muka sambil tengok En Zack angkat tudung saji
" Ha! awak makan ayam seketul tu???"
sambil buat muka seposen jaja jawab
"A'ahhh"
Terus En Zack senyap dan makan je pizza yang tinggal atas pinggan tu
Rasa bersalah giler dah jaja time tu
" Esok saya belikan semula untuk abang yer"
jaja cuba memujuk
" Tak payah la.." En Zack jawab slow
" Saya ingat abang tak nak makan ayam tu"
jaja cuba 'memancing'
" Suka ke tak lain kali tanya dulu..abang nak ke tak nak....sampai hati awak"
ishhh dah ala2 citer batu belah batu bertangkup la plak
^__~
.
.
.
Jadinya sebelum gi gym pagi tadi
time nak salam En Zack, jaja cakap kat dia
" Kang saya beli ayam tu utk abang ek..abang makan sorang2"
" Takyah..takyah"
En Zack jawab ala2 merajuk
Ceh!!! nyampohhh!!
.
.
.
.
Dan tadi lepas balik dari gym
terus jaja gi Giant lagi
order deli wing 4 ketul khas untuk En Zack
nak bagi dia makan puas2 bila dia balik sembahyang jap lagi
hehhehhehe
PPsstttt..abang, ayam tu ada 4..nak satu bleyyy??
heehhehhe
.
.
.
.
..
Moral of the day
Bila makan tu tak reti2 nak ingat kat orang belakang !!
^____~

7 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

cikgu jaja,
kita kalau dah suka makanan tu rasa macam nak lagi dan lagi kan?
hohO.
tu la.
susah.
haish.
rasa macam nak makan sorang je haha.
;)

JaJa'Z said...

tu la pasal hizami..bini suka..laki pulak tak berapa..tapi kita kena ingat maybe dia nak merasa..yg kita plak bantai perabiskan..heheh

larra said...

la..siannya..takpe..chekgu jajaz dah ganti balik..bagi 4 lagi tu..

kasih suci said...

hehehe...gelak je Kasih baca entri ni....tu la, lenkali makan ingat org belakang ye!!!!hehehehe

JaJa'Z said...

larra: a'ah..4 ketul skali cover..tapi dapat ngecek seketul..hehehhe

JaJa'Z said...

kasih: selalunya malas nak ingat sebab time ingat dia tak makan pun..tapi bila tak ingat, dia nak makan plak..

beLalanG said...

hehehe.. klaka cter nie.. hehe.. sian kt suami cik jaja.. hehe :)
xpa.. nk pujuk hati tu.. bguslah hehe :)

Related Posts with Thumbnails